Populære sporter
All sport
Vis alt

Izagirre med historisk etappeseier i Giroen

Jonas Moen Rye

Oppdatert 13/05/2017 klokken 18:47 GMT+2

Gorka Izagirre vant den 8. etappen i Giro d'Italia. Aldri før har det gått åtte etapper uten hjemmeseier i det italienske treukersrittet.

Gorka Izagirre (Movistar)

Foto: Getty Images

Gorka Izagirre holdt unna de siste hundre meterne til mål og kunne juble for en historisk etappeseier på den 8. etappen av Giro d'Italia lørdag.
Baskeren var del i et brudd som bare så vidt holdt unna de siste meterne inn i Paschici, med hovedfeltet dundrende etter. Med et par hundre meter igjen av etappen stakk Movistar-rytteren fra sine bruddkamerater Luis Leon Sánchez og Giovanni Visconti og kunne juble for en knallsterk, men også overraskende etappeseier.
Valerio Conti, en av få som kunne gjøre noe med Bob Jungels' ledertrøye, satt også lenge i lørdagens brudd, men en velt innenfor den siste kilometeren ødela for italieneren. Dermed har åtte etapper gått uten en eneste italiensk etappeseier i årets utgave av Giro d'Italia.
Velten sørget dermed med at det heller ikke ble noen endringer blant de beste i sammendraget. Jungels beholder den rosa trøyen før rytterne ruller ut fra Montenero di Bisaccia søndag.
picture

Izagirre kunne juble da bruddet holdt inn

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame