Vipers på etterskudd i sluttspillet

AvNTB

Publisert 30/04/2017 klokken 21:44 GMT+2

Vipers Kristiansand var storfavoritt før første sluttspillsemifinale mot Storhamar, men tapte 27-29 og er på etterskudd før den avgjørende semifinalen onsdag.

Vipers

Vipers, som ble nummer to i grunnserien og påførte seriemester Larvik sitt første hjemmetap på 18 år i siste serierunde, ledet oppskriftsmessig til pause, men hjemmelaget var mer påskrudd i annen omgang, mye takket være skuddarmen til Betina Riegelhuth.
Den tidligere utenlandsproffen scoret ni mål og ble kampens toppscorer da Storhamar vant 29-27.
Vipers har dermed kniven på strupen før siste og avgjørende sluttspillsemifinale på hjemmebane onsdag.
Seriemester Larvik valgte Byåsen i sin semifinale, og vant 31-30 i Trondheim søndag, til tross for en svak annen omgang.
Bortelaget Larvik ledet med fem mål til pause, men har kun ett mål å gå på før hjemmekampen.