Populære sporter
All sport
Vis alt

Dufner jager triumf nummer fem

Mikael Harstad Groven

Oppdatert 16/04/2017 klokken 14:02 GMT+2

En 65-runde sendte Jason Dufner helt til topps i RBC Heritage.

Jason Dufner

Foto: AFP

Amerikanske Jason Dufner (40) har en helt riktig kurve i sitt spill på PGA-tourens RBC Heritage. Antall slag er sykende, runde for runde. Torsdag åpnet Dufner med 68 slag, fredag ble det 67 og lørdag 65 (inkludert to eagles!).
Før søndagens avgjørende runde leder dermed 40-åringen, 13 slag under par.
– Jeg forsøker å spille med lave forventninger og ha tillit til og tro på at spillet mitt er ganske bra nå, sier Dufner ifølge pgatour.com.
Og han fortsetter:
– Forventninger er noe av det verste du kan ha utpå der. Hvis du begynner å tenke på hvordan du bør spille eller hvordan du ønsker å spille så kommer det i veien for det gode spillet, for å være ærlig.
(saken fortsetter under videovinduet)
Dufner, som har vunnet fire PGA-turneringer i karrieren, innrømmer at han er inspirert av den ferske Masters-vinneren Sergio Garcia.
– Han skrudde ned egne forventninger og lot talentet og spillplanen ta over. Det er så mye vi forsøker å kontrollere når vi spiller, og jeg tror at man noen ganger bare må gi slipp på litt av denne kontrollen, forteller Dufner.
Lederen av RBC Heritage jages av Graham DeLaet (-12), Kevin Kisner og Webb Simpson (begge -11) og Ian Poulter (-10).
Den siste og avgjørende runden av turneringen ser du på Eurosport Player fra klokken 19:00 og Eurosport Norge fra klokken 19:30 søndag kveld.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame