Populære sporter
All sport
Vis alt

Isco-disco! Snurret rundt med svimle italienere: – Heit, heitere, heitest

Eirik Fure

Oppdatert 03/09/2017 klokken 16:06 GMT+2

Italia var sjanseløse mot Spania i VM-kvalifseringskampen i gruppe G. Det var mye på grunn av et spansk ballgeni med navn Isco.

Isco og Sergio Ramos

Foto: Scanpix

Spania – Italia 3-0
En Isco i storform sørget for at Spania valset over Italia. Den lille magikeren vartet først opp med en frisparkscoring, før han senere i kampen traff blink fra distanse. Real Madrid-spilleren følte seg åpenbart hjemme på Santiago Bernabéu.
Álvaro Morata kom inn fra benken og sørget for at det endte 3-0. Dermed står Spania med 19 av 21 mulige poeng så langt i kvalifiseringen og topper gruppe G foran Italia. Laget har nå 60 strake VM-kvalifiseringskamper hjemme uten tap.

Svak Buffon i jubileumskamp

Oppgjøret mellom Spania og Italia kunne på mange måter betegnes som en gruppefinale. Begge lagene hadde vunnet samtlige kamper utenom én – nemlig det motsatte oppgjøret som endte 1-1. Dermed stod lagene med 16 poeng etter seks kamper før avspark. Albania med en kamp mer spilt, var nærmeste konkurrent med fire færre poeng.
Storkampen ble Gianluigi Buffons 170. landskamp for Italia. Keeperveteranens CV var imidlertid langt mer imponerende enn det han viste da Spania fikk frispark fra rundt 20 meter. Man skal på ingen måte ta æren vekk fra Iscos frispark som ble bøyd elegant over muren, men kanskje kunne Buffon ha avverget scoring.
Se målet her:
– Han er heit, heitere, heitest om dagen. Det blir disco i Madrid med Isco, kommenterte Eurosports Frode Marti.
Discoen hadde så vidt begynt, og faktisk var Isco så heit at ingen spillere klarte å være i nærheten av han. Real Madrid-spilleren snurret rundt med de italienske forsvarerne og la på til 2-0. Denne gangen måtte Buffon se at forsvarsrekken hans ikke gjorde jobben.
Se Isco doble ledelsen:
Det stoppet imidlertid ikke der. Innbytter Álvaro Morata la på til 3-0 etter et strålende forarbeid av en offensiv Sergio Ramos.
Da fikk banens gigant Isco hvile, mens David Villa gjorde comeback i Spania-drakten. Veteranen har ikke spilt med flagget på brystet på tre år.
Kampen endte 3-0.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Relaterte kamper
Reklame
Reklame