Populære sporter
All sport
Vis alt

Irritert etter Zlatan-spørsmål: – Det er latterlig og viser mangel på respekt

Espen Blaker

Oppdatert 14/11/2017 klokken 13:04 GMT+1

Sveriges landslagssjef likte dårlig å bli spurt om Zlatan Ibrahimovic dagen derpå.

ZlatJan

Foto: Eurosport

Det var naturlig nok en overlykkelig Janne Andersson som møtte pressen dagen etter VM-plassen ble sikret etter 1-0 sammenlagt mot Italia.
– Følelsene...jeg sa det i går - man ser iblant idrettsutøvere som ikke forstår hva som har skjedd. Jeg kunne ikke forstå det i går kveld - jeg var helt i min egen verden. Det kommer til å ta tid før jeg innser hva som har skjedd. Men det begynner å synke mer og mer inn, sa Andersson.
Det ble en sen kveld for de svenske heltene. Spillerne ble igjen lenge på San Siro etter kampen, og fortsatte festen ut i de små nattestimer.
– Jeg har ikke sovet et eneste minutt, sier tidligere Rosenborg-spiller Mikael Lustig til Expressen.
– Når nattklubben stengte, fortsatte vi festen på hotellet. Det er det største jeg har opplevd på landslaget.
Men det var ikke bare fryd og gammen i det svenske presserommet. Landslagssjefen kunne bekrefte at Jakob Johansson, som måtte av med skade i mandagens kamp, har røket korsbåndet.
– Han vil være borte i en lengre periode. Vi synes så synd på Jakob. Vi skålet for ham i går. Det er veldig leit. Nå får vi bare håpe at han rekker å bli klar til VM.
Når italienerne fikk slippe til, ble fokuset rettet mot Zlatan Ibrahimovic. Superstjernen har gitt seg på landslaget, men 36-åringens agent Mino Raiola har hintet om Manchester United-spilleren kan gjøre comeback til neste års VM-sluttspill i Russland.
Det likte Andersson dårlig.
– Det blir bare latterlig. Det er mangel på respekt å ikke klare å være stille på en pressekonferanse. Zlatan har selv valgt å ikke være med. Det er trist å sitte og prate om en spiller som ikke har vært med når vi har oppnådd noe så fantastisk. Men for all del, Zlatan er fantastisk på alle sett og vis.
Superstjernen, som har gitt seg på landslaget, la ut følgende Instagram-bilde i går kveld:
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame