Populære sporter
All sport
Vis alt

Elyounoussi utelukker ikke klubbskifte, men én ting holder ham igjen: – Vil spille slike kamper

Mikael Harstad Groven

Oppdatert 29/08/2017 klokken 17:54 GMT+2

Olympiacos-spiller Tarik Elyounoussi (29) har mistet spissplassen i den greske storklubben.

Tarik Elyounoussi

Foto: Scanpix

SANDVIKA (Eurosport.no): 29-åringen fikk godt med tillit for Olympiacos forrige sesong. Totalt ble det 36 kamper og 7 mål for angriperen i den røde og hvite trøya.
I årets sesonginnledning har det gått tråere under nytrener Besnik Hasi. Elyounoussi har rett og slett blitt en benkesliter.
– Sesongstarten har vært litt kronglete, jeg har ikke kommet helt i gang. Jeg mista første oppkjøringsleiren på ti dager i Østerrike med ny trener, det var litt ugunstig. Så fikk jeg vært med på den neste treningsleiren, før jeg fikk en ankelskade som gjorde at jeg var ute i tre uker. Da fikk jeg ikke vist meg frem i den perioden heller, sier Elyounoussi til Eurosport.no.
– Er det slik at du allerede vurderer et klubbskifte?
– Man vet aldri i fotball, det er et overgangsvindu nå og hvis det er interesse fra andre klubber må jeg holde mulighetene åpne og ikke utelukke noe, men jeg har to år igjen med Olympiacos og jeg må jo forholde meg til den kontrakten.
– Det snakkes om interesse fra Tyrkia og Alanyaspor for deg?
– Ja, det har vært litt av vært. Mye forskjellig. Det er en god del interesse, men ikke så veldig mye konkret som har frista meg så langt.
Dessuten er det et anker som virkelig holder igjen Fredrikstad-gutten i den greske hovedstaden. Champions League.
– Det har vært en av mine drømmer å få spille Champions League og det gjør at jeg har lyst til å være her og kjempe om å spille slike kamper. Det blir veldig fine kamper og en tøff gruppe med Juventus, Barcelona og Sporting. Det bør være noe Champions League inne i bildet om jeg skal fristes bort, avslutter Elyounoussi.
Norges to neste kamper i VM-kvaliken ser du på Eurosport Player og TVNorge kl. 20.00, hjemme mot Aserbajdsjan fredag 1. september og borte mot Tyskland mandag 4. september.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Relaterte kamper
Reklame
Reklame