Populære sporter
All sport
Vis alt

Blandede følelser for debutanten: – Det var veldig emosjonelt

Stian Thelen

Oppdatert 11/06/2017 klokken 02:27 GMT+2

Bjørn Maars Johnsen fikk sin første kamp med flagget på brystet. En helt spesiell opplevelse for spissen.

Bjørn Maars Johnsen

Foto: Scanpix

Ullevaal (Eurosport.no):
– Det er litt blandede følelser. Jeg vil vinne. Jeg er veldig glad for familien min og er veldig glad for meg selv, sier Bjørn Maars Johnsen til Eurosport.
I det 71. minuttet kom spissen inn til sin første kamp med flagget på brystet. Det tok ikke lang tid før Johnsen markerte seg. Han hadde et positivt innhopp, men likevel var han ikke helt fornøyd.
Saken fortsetter under videoen.
Se Norge - Sverige tirsdag fra klokken 19.00 på TVNorge og Eurosport Player .

– Veldig emosjonelt

Han fikk flere sjanser til å kunne avgjøre kampen for Norge. Det er nettopp det han ønsker å bidra med. Mål og målgivende, men den tsjekkiske keeperen nektet nordmann scoring helt på tampen.
– Den kan gå inn. Den kan gå ut. Jeg sørget for at den gikk på mål. Han gjorde en god jobb keeperen. Det er slikt som skjer. Jobben min som spiss er å score mål. Jeg er skuffet over meg selv. Jeg har høye forventninger til meg selv og det er å score mål alle gangene jeg skyter. Akkurat nå må jeg bare komme over det. Få debuten min ut av føttene, sier Maars Johnsen.
Det så ut som han trivdes ute på Ullevaal-matten. Det var helt spesielt å kunne spille på landslagsarenaen. Nå øyner han enda mer spilletid mot Sverige en de drøye 20 minuttene han fikk mot Tsjekkia.
– Det var stort. Vi ville at folk skal komme tilbake Sverige-kampen også. Det var en god atmosfære mot slutten av kampen fordi vi pushet på for å score et mål. Vi viste at vi er et bedre lag og vi bør vinne kamper. Det var veldig spennende for meg. Jeg spilte for Vålerenga og det var her jeg startet. Det var veldig emosjonelt. Det å få debuten på Ullevaal var veldig stort, sier spissen.
Den ferske landslagsspilleren er glad for mottakelsen han har fått av gruppen. Der har han funnet seg godt til rette.
– De har tatt meg i mot med åpne armer. De har vært veldig snill og god med meg. Det setter jeg pris på. De forstår min siyasjon . Jeg kommer her ny og de har tatt meg i mot med åpne armer og har hjulpet meg med å komme inn i laget. Det setter jeg pris på, sier spissen.

Søderlund: – Jeg synes han var god

Mannen Maars Johnsen erstattet Alexander Søderlund så sin nye lagkamerat gjøre et godt innhopp fra benken.
– Jeg syns han var god. Han vant mye dueller, løp og hadde noen dueller der. Det var et friskt innhopp, sier Søderlund til Eurosport.no.
Spissen kan bekrefte at norskamerikaneren har funnet seg godt tilrette
– Først og fremst er han en god gutt. I forhold til hodespill er han litt annerledes enn de andre vi har. Han har noe å komme med, sier Søderlund.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Relaterte kamper
Reklame
Reklame