Oppdatert 25/03/2017 klokken 21:27 GMT+1

Keepertabber og angrepsduo i storform da Sverige slo Hviterussland 4-0.

Marcus Berg og Emil Forsberg jubler for mål mot Hviterussland

Sverige - Hviterussland 4-0
Gul dominans på Friends Arena da Sverige tok imot Hviterussland i VM-kvalifiseringskamp. Med en angrepsduo i storform og god hjelp fra Hviterussland sin keeper vant Sverige enkelt 4-0.
Se kampsammendrag øvert på siden!
Hjemmelaget kjørte på fra start og halvannet minutt var spilt da Marcus Berg jaget foran boksen. Berg kom til en avsluttning, men gikk i bakken og mente han ble hindret av Sergei Politevich. Dommer Harald Lechner vinket spillet videre.
Åtte minutter senere sendte Mikael Lustig en fin pastning inn til Emil Forsberg, som kom ut på siden og fikk skutt på mål, men avsluttningen ble for svak og ballen gikk over mål.
Sverige fortsatte å presse på og var nær scoring kvarteret ut i kampen når et innlegg fra høyrekanten fant Berg i boksen. Berg fikk headet inn, men ballen strøk stolpen.
Snaue to minutter senere fikk Berg betalt for strevet. Igor Shitov var ute med armen og dro Berg over ende. Forsberg var sikker fra straffemerket og sendte Sverige enkelt i ledelse.
Keeperblemmer fra Gorbunov
Sverige fikk en drømmestart på andre omgang. En langpastning fra midtbanen fant Toivonen som vant duellen i luften og headet ballen ut til Forsberg. Midtbanespilleren fikk avsluttet, og ballen som så ut som enkel keepermat kom seg mellom beina på Gorbunov.
– Ai, ai, ai har dere sett for en keepertabbe av Gorbunov. Det er bare trist å se, kom det fra kommentator Jørgen Klem.
Artikkelen fortsetter under videovinduet
Og verre skulle det bli for Gorbunov. I det 78 minuttet fikk Ludwig Augustionsson lagt inn til Berg i boksen og da den hviterussiske sisteskansen feilberegnet fikk Berg headet ballen inn over linjen til 3-0.
Hviterussland var aldri noen trussel og snaue kvarteret før slutt satte Isaac Kiese Thelin punktum. Forsberg var kjapp med å sette i gang en dødball ut til venstre og med to enkle touch kontrollerte Kiese Thelin ballen enkelt i mål.
Sverige vant til slutt 4-0 og leder nå sin gruppe med ti poeng foran Frankrike på målforskjell. Frankrike har en kamp mindre spilt og møter Luxemboug lørdag kveld som du ser på Eurosport Player fra kl. 20:45.