Populære sporter
All sport
Vis alt

Rodgers mener Rosenborg-resultat beviser Celtics positive utvikling

Stian Thelen

Oppdatert 18/08/2017 klokken 22:00 GMT+2

Celtics manager mener RBKs seier mot Ajax viser at laget hans har tatt nye steg.

Brendan Rodgers

Foto: Scanpix

  • Se Rosenborg - Ajax torsdag 24. august klokken 20.45 på Eurosport Player og MAX.
Brendan Rodgers mener at Celtic-laget hans har vist progresjon siden fjorårets sesong og at laget har utviklet seg i Europa.
Beviset for dette tilskriver han faktisk Rosenborg. De to lagene møttes i kvalifiseringen til Champions League.
Kun et kunstverk av James Forrest skilte de to lagene. Skottene tok seg videre etter å ha vunnet 1-0 i Trondheim. Etter Rosenborgs sterke resultat mot Ajax der trønderne vant 1-0 på bortebane mener treneren at det viser hvordan laget har tatt nye steg foran denne sesongen.
– Du trenger bare å se til Rosenborgs resultat mot Ajax torsdag kveld. Det demonstrer bare nivået på vår prestasjon da vi spilte der ute. Ajax var i Europa League-finalen forrige sesong, sier Rodgers til BBC.
Celtic er på god vei mot et nytt gruppespill i Champions League etter hjemmeseieren mot Astana tidligere denne uken. Hele 5-0 ble det og mye skal skje i bortemøtet for at det også blir sene midtukekamper på skottene i høst.
Forrige sesong endte Celtic i gruppe med Barcelona, Manchester City og Borussia Mönchengladbach. Det ble tre uavgjort og tre tap.
– Fortsatt har vi en vei å gå, men det som er viktig for meg som manager er at vi ser utvikling. Hvis du ser på vår siste kamp på bortebane i Champions League spilte vi på et høyt nivå. Det handler om utvikling, sult og driven til å få suksess og bli bedre, og denne gruppen med spillere har det, fortsetter Rodgers til BBC.
  • Se Rosenborg - Ajax torsdag 24. august klokken 20.45 på Eurosport Player og MAX.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame