Real Sociedad i scoringsform før RBK-møte

Oppdatert 10/09/2017 klokken 16:19 GMT+2

Real Sociedad vant søndagens seksmålsoppgjør borte mot Deportivo La Coruña. Torsdag venter Rosenborg i europaligaen.

Real Sociedad

• Få med deg Real Sociedad - Rosenborg direkte på Max og Eurosport Player torsdag kl. 21.05.
Real Sociedad ledet 2-0 før det var spilt fem minutter. Juanmi og Asier Illarramendi satte inn hver sin ball for gjestene i den andre og fjerde spilleminutt.
Adrián reduserte før pause, mens Florin Andone sørget for balanse i regnskapet fem minutter etter hvilen.
Men Rosenborgs kommende motstander scoret igjen to kjappe mål mot slutten av kampen. Først ved Diego Llorente etter 83 minutter, og tre minutter senere ble Illarramendi tomålsscorer.
Real Sociedad henger dermed følge med Barcelona i toppen av La Liga. Begge lag har ni poeng etter tre kamper, men Barcelona leder på målforskjell.
Med ti scorede mål på tre kamper får Rosenborg-forsvaret noe å jobbe med når de tar turen til San Sebastián førstkommende torsdag til europaligaens første gruppespillkamp.