Populære sporter
All sport
Vis alt

RBK-treneren vil se mer av dette fra Konradsen

Stian Thelen

Publisert 28/09/2017 klokken 23:36 GMT+2

Anders Konradsen scoret et rakettmål mot Vardar Skopje. Nå vil Kåre Ingebrigtsen se flere skudd fra distanse.

Anders Konradsen

Foto: Scanpix

Pang sa det. Så lå ballen i mål. Anders Konradsens 2-0 scoring mot Vardar Skopje var en rakett av et skudd. En nydelig scoring av midtbanespilleren.
– Det var utrolig deilig. Det er bare en sånn greie at du kjenner når ballen forlater foten blir det farlig. Jeg rakk så vidt å se opp før den gikk inn. Det var en fantastisk følelse. Jeg har skutt et par ganger og har noen i treverket på det målet allerede. Jeg tenkte at jeg måtte prøve igjen i dag. Heldigvis gikk det bra denne gangen, sier Konradsen til Eurosport.
Og prøve må han bare gjøre. Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen vil gjerne se flere skuddforsøk fra distanse fra Konradsen.
– Konradsen har vel tatt to knepp siden Ajax-kampen. Da satte han den i stolpen, men to knepp ned og og inn så satt den i krysset. Han har en bra skuddfot, men han bruker den for lite, sier Ingebrigtsen til Eurosport.
Saken fortsetter under videoen:

– Prøve å gjøre det litt ubehagelig for spanjolene

Det blir en tøff kamp om å gå videre med Real Sociedad. Konradsen mener slike opplevelser som mot Vardar betyr mye for klubben om de skal ta seg videre.
– Vi har allerede spilt på oss en del selvtillit gjennom kvalifiseringen. Vi bekrefter i dag at vi har noe på dette nivået å gjøre. Vi kontrollerer kampen mot et ok Vardar-lag, sier midtbanespilleren.
Etter to runder står både Rosenborg og Real Sociedad med tre poeng, mens Zenit har stukket litt fra og topper gruppen med seks poeng. Nå venter to tøffe kamper for Rosenborg mot gruppelederen.
– Det er en fordel at Zenit stikker avgårde. Så får vi se om vi skraper med oss noe resultat derfra. Det er klart at det er en brukbar motstander, men det er en klar fordel at ett lag vinner resten. Så får vi prøve å gjøre det litt ubehagelig for spanjolene, sier Ingebrigtsen.

– Da kan vi sikkert ta juleferie litt tidlig

Eurosports fotballekspert Kjetil Rekdal tror nøkkelen for avansement ligger i kampene mot Zenit.
– Klarer de å få ett poeng ut av det vil det være utrolig mye verdt. Samme er det om Vardar klarer å skape litt krøll for Real Sociedad. Kanskje stjele ett poeng. Skulle Rosenborg tape begge og Real Sociedad vinne begge, vil det være seks poengs avstand når de møtes på Lerkendal. Det tror jeg blir tøft, sier Rekdal.
Rosenborg-treneren støtter ressonementet til Eurosports fotballekspert.
– Vi må få med oss noe. Vi kan ikke tape to kamper mot Zenit. Da kan vi sikkert ta juleferie litt tidlig, poengterer Ingebrigtsen.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Relaterte kamper
Reklame
Reklame