Populære sporter
All sport
Vis alt

United-spillere med ett minutts stillhet på trening: – Folket i Manchester vil stå sammen

Mikael Harstad Groven

Oppdatert 23/05/2017 klokken 15:29 GMT+2

Manchester United har fått tillatelse til å avlyse tirsdagens planlagte pressekonferanse foran europaligafinalen mot Ajax

United stillhet

Foto: AP

Årsaken er mandagens terrorangrep i Manchester.
United og manager José Mourinho skulle etter planen ha holdt sin obligatoriske pressekonferanse i Stockholm dagen før møtet med Ajax. Den blir det ingen ting av, melder blant annet Sky Sports.
(saken fortsetter under bildet)
United skal ha søkt Det europeiske fotballforbundet (UEFA) om tillatelse til å droppe sine forpliktelser rundt pressekonferansen og fått medhold. Formiddagens trening i Manchester går som normalt, og ble åpnet med ett minutts stillhet av spillerne (se toppbildet) for å minnes ofrene for angrepet.
Minst 22 mennesker mistet livet da en selvmordsbomber slo til mot konsertlokalet Manchester Arena mandag kveld. 59 mennesker ble i tillegg såret i den kraftige eksplosjonen.
– Vi er alle svært lei oss over de tragiske hendelsene i går kveld. Vi klarer ikke å få ofrene og deres familier ut av hodene våre. Vi har en jobb å gjøre og vil fly til Sverige for å gjøre den jobben. Det er synd at vi ikke kan fly med den gleden vi alltid kjenner foran en stor kamp. Jeg vet, selv etter den korte tiden jeg har hatt her, at folket i Manchester vil stå sammen, sier Mourinho til klubbens hjemmeside.
Onsdag spiller Manchester United finale i Europa League i Stockholm, en kamp UEFA nettopp har bekreftet går som planlagt. Både United-ledelsen og finalemotstander Ajax uttrykte sorg og medfølelse med de pårørende på sine Twitter-kontoer tirsdag.
Ajax - Manchester United ser du på Max og Eurosport Player fra kl. 20.00 onsdag kveld.
(©NTB/Eurosport.no)
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Relaterte kamper
Reklame
Reklame