Populære sporter
All sport
Vis alt

– Anker Liverpool-stjernens utvisning

Jonas Moen Rye

Oppdatert 12/09/2017 klokken 09:16 GMT+2

Liverpool vil ifølge Sky Sports legge inn anke på Sadio Manés karantene på tre kamper.

Ederson, Sadio Mané (Manchester City, FC Liverpool)

Foto: Getty Images

Liverpools angrepsstjerne Sadio Mané ble på famøst vis utvist da Liverpool gikk på en kjempesmell borte mot Manchester City i Premier League lørdag.
Senegaleseren jaktet en lang ball og kastet frem en fot som endte opp i ansiktet på City-keeper Ederson. Reaksjonene var mange, og delte, da dommer Jonathan Moss dro opp det røde kortet.
Dagen derpå dukket det opp bilder av Ederson på Instgram som vitnet om brutaliteten i møtet med Manés støvel.
Det direkte røde kortet betyr at det venter Mané en karantene på tre kamper, en karantene har Liverpool bestemt seg for å anke.
Det melder Sky Sports på sine nettsider tirsdag morgen.
Merseyside-klubben har ifølge tv-kanalen rett til anke på bakgrunn av det de mener er «overdreven straff», for å få redusert utestengelsen med inntil to kamper. Det er likevel lite som tyder på at klubben kommer til å anke på grunnlag av feilaktig utvisning, som ville vært eneste mulighet for at 25-åringen skal være aktuell for spill igjen allerede til helgen.
Dermed må Liverpool belage seg på å spille helgens Premier League-oppgjør mot Burnley uten sin senegalesiske angrepsstjerne. Om FA velger å opprettholde karantenen på tre kamper, mister Mané også møtet med Leicester i både Premier League og Ligacupen.
Mané vil imidlertid være høyaktuell for en startplass når Liverpool tar imot Sevilla i første gruppespillkamp i Champions League onsdag kveld.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame