Populære sporter
All sport
Vis alt

Sir Alex kaster seg inn i Coutinho-debatten: – Det er skuffende

Mikael Harstad Groven

Oppdatert 31/08/2017 klokken 10:58 GMT+2

Den tidligere Manchester United-manageren er ikke nådig mot Liverpool-stjernen.

Sir Alex Ferguson

Foto: Scanpix

I kveld stenger overgangsvinduet over nesten hele Europa. Det blir hektisk overgangsaktivitet, men enkelte rykter vil også kunne legges døde frem til nyåret.
Sommerens store overgangssaga har vært Liverpool-stjerne Philippe Coutinhos ønske om å dra til Barcelona. Sistnevnte har kommet med flere bud i milliardklassen, uten at Jürgen Klopp & co. har latt seg rikke.
Under UEFAs elitetrenerforum i Nyon, kom tidligere Manchester United-manager Sir Alex Ferguson med sine tanker rundt Coutinho-saken.
– Det er skuffende. Jeg tror Liverpool har gjort en veldig god jobb med å gjøre Coutinho til den spilleren han er i dag. Her må treneren være sterk. En del av din jobb som trener er også å utvikle dine spilleres personlighet og at de tar ansvar for det de gjør, sier Ferguson ifølge espnfc.com.
Før han slakter overgangsvinduets åpningstider i samme slengen.
– Overgangsvinduet hjelper ikke i denne situasjonen. Hvis det stengte i juli ville Coutinho ha spilt nå og saken ville være et lukket kapittel, sier United-legenden.
PS. Det spanske overgangsvinduet er åpent et ekstra døgn, frem til midtnatt natt til lørdag. Dermed kan Barcelona i teorien hente Coutinho etter at det engelske vinduet er stengt.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame