Stene hat trick mot opprykksklare Glimt

Oppdatert 15/10/2017 klokken 18:18 GMT+2

Levanger-spissen Robert Stene scoret hattrick da trønderne vant 3-1 over et allerede opprykksklart Bodø/Glimt på bortebane i 1. divisjon søndag.

Robert Stene

Bodø/Glimt har allerede sikret retur til Eliteserien, og lot flere av dem med minst spilletid få prøve seg på Aspmyra mot Levanger søndag.
Det straffet seg kraftig. Levanger-spiss Robert Stene scoret ekte hattrick i løpet av bare 27 minutter, fra det 30. til det 57. minutt.
Bodø/Glimt-trener Aasmund Bjørkan kastet innpå kaptein Trond Olsen og toppscorer Kristian Fardal Opseth etter å ha havnet under med tre, men hjemmelaget klarte kun å redusere én gang ved Martin Bjørnbak fra straffemerket.
Saken fortsetter under videoen:

Stene scoret hat trick mot Glimt

Nytt Elverum-tap

Serieleder Bodø/Glimt gikk dermed på sitt tredje tap for sesongen, mens Levanger tok en viktig trepoenger i jakten på kvalifiseringsspill til Eliteserien.
I bunnen av tabellen gikk Elverum på en smell i hedmarksderbyet mot Kongsvinger. Hjemmelaget i Elverum startet kampen best, men mistet konsentrasjonen i forsvar og Kongsvinger-kaptein Adem Güven sendte bortelaget i ledelsen.
Etter et voldsomt Elverum-press mot KIL-målet i andre omgang, glapp det igjen på en kontring. Güven ble klønete felt av en Elverum-spiller innenfor 16-meteren, og Niklas Castro var sikker fra straffemerket i det 75. minutt.

Viktige poeng

Elverum fortsatte presset og fikk lønn for strevet da Igor Cukovic reduserte på et straffespark tre minutter senere, men KIL stakk av med alle poengene med 2-1-seier.
Elverum ligger dermed fortsatt under nedrykksstreken med to poeng opp til Fredrikstad, som møter Mjøndalen på bortebane senere søndag.
Åsane og Tromsdalen tok også viktige poeng i bunnkampen, da de spilte 1-1 mot henholdsvis Florø og Strømmen.