AvNTB

Oppdatert 27/06/2017 klokken 22:10 GMT+2

Start seiret 3-1 over Arendal på hjemmebane i 1. divisjon tirsdag.

Start

Dany N'Guassan ga vertene ledelsen etter 29 minutter i lokaloppgjøret. Et innlegg fra høyre traff Espen Børufsen som headet videre. Der ventet N'Guessan som headet inn 1-0.
Arendal, som ligger helt sist i 1. divisjon, utlignet etter 50 minutter etter en vakker kontring som startet hos keeper Jostein Aaland.
Keeperen kastet langt opp på en feilvendt spiss som la igjen til Dejan Corovic. Han drev framover i banen og slapp ballen til kaptein Sune Kiilerich på perfekt tidspunkt. Kapteinen var iskald alene med Håkon Opdal og satte inn scoringen.
Steinar Pedersens Start gikk igjen opp i føringen etter 60 minutter da en corner traff Arendals Sven Fredrik Stray og gikk i eget mål.
Gjestene maktet aldri å komme tilbake og ett minutt før ordinær tid punkterte Dennis Antwi kampen med sin 3-1-scoring.
Resultatet gjør at Start klatrer til tredjeplass med 26 poeng, mens Arendal stadig ligger sist med ni poeng.