Oppdatert 30/07/2017 klokken 21:17 GMT+2

Rocky Lekaj markerte seg med målgivende i sin debut som Fredrikstad-spiller.

Rocky Lekaj

Rocky Lekaj markerte seg med målgivende pasning på Fredrikstads 1–0-scoring i debuten søndag kveld.
Ti minutter etter at den tidligere Kristiansund-spilleren kom på banen midtveis i andreomgang, spilte han gjennom Ulrik Flo som sendte hjemmelaget i føringen.
Men med seks minutter igjen av ordinær tid slo gjestene tilbake ved Magnus Solum. 1–1 ble også sluttresultatet.
Fredrikstad har vært svært aktive på overgangsmarkedet i sommer og har allerede rukket å hente inn hele fem spillere. I søndagens oppgjør fikk også Henrik Furebotn, Johnny Buduson og Alexander Henningsson sine debuter. Sistnevnde opplevde å både bli byttet inn og ut – i tillegg til å pådra seg et gult kort.
Artikkelen fortsetter under videoen

Lekaj-assist i debuten. Men det holdt ikke for FFK

Ranheim passerte Start og Ulf

To scoringer av Kristoffer Løkberg og én av Aslak Fonn Witry ga Ranheim tre poeng.
Vegard Lysvoll ordnet TUILs trøstemål. Resultatet gjør at Ranheim er oppe på 2.-plass i 1. divisjon, sju poeng bak Bodø/Glimt på tabelltoppen.

Stephensen ble helten for Åsane

Kristoffer Stephensen scoret seiersmålet da Åsane slo Arendal 1-0 i 1. divisjon søndag.
Ingen av lagene maktet å score i første omgang.
Stephensen ble matchvinner med sin 1–0-scoring etter 56 minutter. Målet gjør at Åsane-spilleren står med tre scoringer denne sesongen.
Arendal har dermed tapt seks strake hjemmekamper.