Populære sporter
All sport
Vis alt

«Historiens viktigste signering» sendte Ranheim mot Eliteserien

Marte Nyløkken Helseth

Oppdatert 19/11/2017 klokken 16:59 GMT+1

Ranheim er skritt nærmere Eliteserien etter en iskald scoring av Mads Reginiussen.

ranheim

Foto: Scanpix

– Da Mads Reginiussen signerte for Ranheim tidligere i år ble det sagt at dette var historiens viktigste signering for klubben, her ser vi hvorfor, sa Eurosports fotballkommentator Anne Sturød mens jubelbildene rullet over skjermen fra Isachsen stadion.

Rørt

På stillingen 1-1, med ti minutter igjen av ordinær tid sprakk Mjøndalens midtforsvar opp. Sondre Sørløkk fikk tredd gjennom Reginiussen som satte ballen kaldt forbi Mjøndalen-keeper Makini som var på vei ut for å møte 27-åringen.
– Måten det siste målet kom i dag er et mønsterangrep, akkurat slik vi har trent på trening. Da er det bare supert, sa Ranheim-trener Svein Maalen etter kampen.
(Artikkelen fortsetter etter videoen!)
picture

Se Reginiussens mønsterscoring

Dermed vant Ranheim 2-1 borte i Mjøndalen og sikret seieren i OBOS-kvalifiseringen og får muligheten til å spille om Eliteserieplass mot det laget som ender på kvalikplass i Norges øverste divisjon.
– Vi så før sesongen at vi var tippet på nedrykk, så dette er stort, sa Michael Karlsen til Eurosport etter kampen med blanke øyne.
– Blir du rørt?
– Ja, jeg er rørt. Vi er en gjeng kompiser som jobber hardt sammen. Dette har vi klart sammen.

Hansen: – Skuffende

Mjøndalen, som endte på tredjeplass i OBOS-ligaen denne sesongen, var storfavoritter til å ta seg videre fra play offen. Men etter prestasjonen søndag var trener Vegard Hansen klar på at de ikke har levert godt nok i de siste to kampene til å ta seg videre.
– Vi klarer ikke få til spillet vårt som vi har hatt i høst. også kommer Ranheim raskt oppover. Det er skuffende at vi ikke kommer oss et steg videre, sier Hansen før han fortsetter:
– Sjansene var store og OBOS får jo hjemmekamp i siste kampen så det er en fordel. det gjør det ekstra skuffende å ryke ut nå.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame