Populære sporter
All sport
Vis alt

Fredrikstad slapp med skrekken i playoff: – Utrolig at de ikke scorer på den

Eirik Fure

Oppdatert 12/11/2017 klokken 20:04 GMT+1

Notodden var nærmest scoring i det første playoff-oppgjøret mot Fredrikstad, men en målløs kamp gjør at alt er åpent før returen.

ffk

Foto: Eurosport

Fredrikstad – Notodden 0-0
Bjørn Petter Ingebretsen ble hyllet som en Gud av enkelte supportere etter at han bidro til å redde kvalikplass for Fredrikstad. Siste hinder for å berge kontrakten i OBOS-ligaen er dobbeltoppgjøret mot opprykkslystne Notodden, men FFK slet på eget kunstgress.
– Vi er ikke fornøyde. Det her lever, sa Bjørn Petter Ingebretsen til Eurosport etter 0-0-kampen, og mente man aldri fikk satt tempo på ballen.
Ingebretsen, som er på lån fra Strømsgodset, gjorde ingen endringer på laget som slo Sandnes Ulf 3-0, men måtte innse at det ikke skulle bli like enkelt mot Notodden, til tross for at motstanderen til daglig spiller på et lavere nivå.
  • Returoppgjøret spilles på lørdag. Se hvem som sikrer seg ett år i OBOS-ligaen på Eurosport Player.

– Må heve oss mange hakk

Joona Veteli var en av de mest dominerende spillerne for hjemmelaget, og spilte Rocky Lekaj gjennom til det som var 1. omgangs største mulighet, men gjestene fikk avverget. En sprudlende Veteli ble senere taklet tøft av Erlend Hustad og måtte rusle av banen før pause.
– Vi må heve oss mange hakk. Dette her er ikke bra nok i det hele tatt, oppsummerte «BP» til Eurosport halvveis.
– Det er dårlig tempo på ball, vi blir stående med ball i beina. Vi må utfordre mer bakfra og få ballen mer inn i boks. Da vil det skje ting, mente treneren.

Nær å sjokkere FFK: – Utrolig

Fredrikstad fortsatte å dominere etter pause, men nærmest ut av ingenting produserte Notodden en enorm mulighet. Erik Midtgarden gjorde et strålende forarbeid og hamret ballen mot bakerste stolpe. Kun marginer gjorde at Borgar Velta ikke klarte å snuble ballen over linja, før FFKs Henrik Bredeli fikk klarert på streken.
– Det er utrolig at de ikke scorer på den, meldte Eurosports fotballekspert Roger Risholt.
Det ble kampens største mulighet, dermed endte det 0-0.
– Fredrikstad har levert en skuffende kamp, konkluderer Risholt.
– Notodden leverte en veldig god bortekamp, sier han.
Returen spilles på lørdag og vises på Eurosport Player.
Saken oppdateres!
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame