Drømmestart i ny klubb for den tidligere Brann-spilleren

Eirik Fure

Oppdatert 17/08/2017 klokken 21:15 GMT+2

Steffen Lie Skålevik trengte mindre enn ti minutter på å markere seg i Start-trøya.

Starts Steffen Lie Skålevik jubler over sin 0-1 scoring mot Ull/Kisa torsdag kveld.

Ull/Kisa – Start 1-2
Start fortsetter å nærme seg spill i Eliteserien. 2-1-seieren over Ull/Kisa onsdag kveld gjør at det nå er åtte poeng opp til serieleder Bodø/Glimt. De tre poengene gjør også at det nå er en luke på fire poeng ned til Sandnes Ulf som innehar tredjeplassen.
Kun åtte minutter var spilt da Ull/Kisa rotet i eget forsvar. Da benyttet Start muligheten. Thomas Zernichow fikk etter hvert løftet ballen inn i feltet mot Steffen Lie Skålevik. Spissen snek seg løs og stusset ballen over keeper Stefan Hagerup på elegant vis.
– Det var fantastisk. Veldig bra. Det var en god bevegelse i boks og en lur avslutning, meldte Start-trener Steinar Pedersen halvveis.
Skålevik ble hentet på lån ut sesongen på den siste dagen av det norske overgangsvinduet. Starts nye sportslige leder, Tor Kristian Karlsen, var naturligvis sentral i å hente 24-åringen.
Sørlendingene gikk senere opp i 2-0 ved Daniel Aase. Syv minutter før pause svarte Ole Andreas Nesset med en redusering. Flere scoringer ble det ikke, dermed vant Start 2-1.
Skålevik ble byttet ut med 20 minutter igjen.
Se Ajax - Rosenborg i Europa League-playoff onsdag fra 20.00 på MAX og Eurosport Player.