Kostbar Molde-tabbe da Lillestrøm ble klar for cupfinale

Oppdatert 21/09/2017 klokken 22:14 GMT+2

Lillestrøm slo Molde 3-0 og sikret cupbillett til Ullevaal Stadion.

Andreas Linde

Molde–Lillestrøm 0-3
En svak involvering av Molde-keeper Andreas Linde gjorde at Lillestrøms Simen Kind Mikalsen sendte gjestene i føringen i cupsemifinalen.
Det betydde at Molde måtte fremover på banen, og da åpnet det seg for Lillestrøm. Med under fire minutter igjen satte Erling Knudtzon fart fremover, og pirket inn 2-0. På overtid dunket Aleksander Melgalvis inn 3-0. Lillestrøm møter Sarpsborg 08 i cupfinalen. Den spilles 3. desember.

Rolig åpning på kampen

Det ble en målløs første omgang på Aker Stadion mellom Molde og Lillestrøm.
Erling Knudtzon var nærmest scoring da han banket ballen like over krysset fra skrått hold.
Etter pause serverte Lillestrøm-keeper Arnold Origi ballen rett til Björn Bergmann Sigurdarson. Islendingen klemte til fra distanse mens LSKs keeper stormet hjem for å dekke målet. Skuddet gikk over en utspilt Origi, men ikke mellom stengene.
Tidligere i kampen hadde Andreas Linde en grov bom på en enkel ball som trillet mot han, men var heldig at han ikke sto foran målet. Keeperen overbeviste heller ikke da Lillestrøm tok ledelsen.
Et skudd uten mye kraft fra Kind Mikaelsen snek seg under svensken som ikke klarte å komme seg raskt nok ned. Derfra og ut var det ingen tvil om hvem som skulle til Ullevaal Stadion. Lillestrøm vant kampen 3-0.