Populære sporter
All sport
Vis alt

Kamara med kunstscoring i USA

Mikael Harstad Groven

Oppdatert 22/05/2017 klokken 09:30 GMT+2

Ola Kamara (27) scoret et fantastisk mål for Columbus Crew søndag.

Ola Kamara

Foto: Scanpix

Kamara har scoret mål på bestilling for sin amerikanske klubb denne siste tiden, og søndag vartet han opp med en real perle på bortebane.
Den tidligere Molde-spissen fikk kjempetreff på halv volley etter 20 minutters spill, og kunne fornøyd se ballen fyke inn i lengste hjørne bak New England-keeper Cody Cropper.
(Se scoringen her, saken fortsetter under videovinduet)
picture

Ola Kamara med stjernetreff for Columbus

– Det var en fin pasning fra Wil Trapp i bakrom, og deretter var det en god avslutning fra min side. Det gir en god følelse å score et sånt mål, sa Kamara til sin egen klubbs nettsider etter kampen.
– Vi var det beste laget i kampen på det tidspunktet, men plutselig mistet vi noen baller litt for enkelt og de kontret på oss. Det ga to mål, og det var hardt å komme tilbake i kampen etter det, tilføyde nordmannen.
(saken fortsetter under avstemingen)
Bør Ola Kamara få sjansen på landslaget nå?
New England slo tilbake med to scoringer av Diego Fernandez og vant kampen. Columbus fikk én scoringa annullert for offside.
Ola Kamara står nå med sju scoringer i MLS denne sesongen.
Eirik Holmen Johansen var igjen henvist til innbytterbenken da New York City slo Orlando City 3–0 i MLS søndag. David Villa ble dagens mann. Den spanske storscoreren sto bak to av New Yorks scoringer og fikk selskap i målprotokollen av Rodney Wallace. Villas første mål kom på straffespark etter at den brasilianske stjernen Kaka hadde handset i eget straffefelt.
New York City og Orlando har nå begge seks seirer, fire uavgjort og to tap i årets sesong. Lagene deler tredjeplassen i Eastern Conference.
Orlando har samtidig ikke vunnet noen av sine fem siste kamper.
(©NTB/Eurosport.no)
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Relatert
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame