Populære sporter
All sport
Vis alt

Hevder PSG betaler svimlende sum for Mbappé

Eurosport
AvEurosport

Oppdatert 27/08/2017 klokken 21:06 GMT+2

Klubbene har blitt enige om en overgangssum på 180 millioner euro for 18-åringen, som ventes å signere en femårskontrakt med den franske hovedstadsklubben.

Kylian Mbappe helped Monaco win the Ligue 1 title last season

Foto: PA Sport

Det er kun få dager igjen til overgangsvinduet stenger i Europa 31. august, og nå skal stortalentet Mbappé være nær å signere for den franske hovedstadsklubben Paris Saint-Germain, melder den franske avisen RMC Sport søndag kveld.
(Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingen)
Klubben har kommet til enighet med Monaco om en overgangssum på 180 millioner kroner, eller 1,67 milliarder kroner, hvor avtalen er inkludert bonus for den 18 år gamle spissen. Det ventes at franskmannen signerer under en 5-årskontrakt med klubben før overgangsvinduet stenger.

Må overbevise UEFA

Den franske hovedstadsklubben skapte overskrifter da overgangssummen på 222 millioner euro for Neymar ble kjent. Signeringen av 18-åringen faller ikke i god jord hos UEFA, og ifølge den britiske avisen The Guardian er PSG i forhandlinger med UEFA, angående å imøtekomme Financial Fair Play-reglene det europeiske fotballforbundet har satt. Klubber i europeiske turneringer har ikke lov til å bruke mer penger enn de tjener, og UEFA vil slå hardt ned på de som ikke overholder reglene.
– Vi vil prøve å hjelpe (klubbene til å forstå reglene, journ.anm.). Vi vil gi dem råd om å følge FFP. Hvis de ikke gjør det vil vi straffe dem hardt, sa UEFA-president Aleksander Čeferin til The Guardian.

Plassert på benken

Stortalentet fikk i fjorårets sesong for alvor presentert seg i europeisk fotball, da han scoret 15 mål for Monaco som endte opp som serievinner i Frankrike, foran PSG på andreplass i Ligue 1.
I årets sesong har 18-åringen ikke spilt kamp siden åpningskampen i Ligue 1 mot Toulouse. I kveldens kamp mot Marseille starter stortalentet på benken, noe han også har gjort de to siste kampene, uten å ha fått spilletid.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame