Populære sporter
All sport
Vis alt

To år etter han ble syndebukk for Hødd, fikk han sin revansje: – Jeg hadde full kontroll

Vebjørn Bjørkås

Oppdatert 02/12/2017 klokken 22:03 GMT+1

Michael Karlsen dummet seg ut kvalifiseringen for Hødd for to år siden. Nå er han skrevet inn som helt i Ranheim-historien.

Karlsen2

Foto: Eurosport

Michael Karlsen ble den store helten og sendte Ranheim til Elitserien med sin avgjørende straffe både fem minutter før full tid og i straffesparkkonkurransen.
Mannen med tilnavnet "Panenka-Karlsen" ble den store syndebukken for Hødd for to år siden da han valgte å chippe da han kunne sendt Hødd videre i kvalifiseringen til Eliteserien.
Nå hadde Karlsen lært, og fikk sin endelige revansje på fotballbanen.
– Jeg har scoret på fire av fire i år. Jeg vet at om jeg gjør det skikkelig så går den som regel i mål. Jeg var veldig sikker og ville ha den siste for å agjøre det. Den fikk jeg i dag, og det var fantastisk, sier Karlsen til Eurosport etter kampen.
– Du er tøff i skallen?
– Jeg hadde full kontroll, sier Karlsen tydelig rørt.
Ranheim-spiller Kristoffer Løkberg er en god kompis av Karlsen, og mente det ikke kunne blitt avgjort på en mer fortjent måte.
– Det er helt sinnsykt. Det er helt rått. Det er det beste som kunne skjedd, og det var akkurat det jeg lå å tenkte på da jeg ikke hadde sjanse til å sove i natt, sier Løkberg til Eurosport.no
Se Karlsens straffe som sendte Ranheim til Eliteserien. Saken fortsetter under.

– Signerer kontrakten på festen

Etter alt Karlsen har vært gjennom etter den fatale missen for to år siden, var det stort som kompis og lagkamerat å se han få sin personlige revansje.
– Det første han sa var at han ba om å få ta nummer fem, og at dette her skal han avgjøre.
– Det er så fortjent. Han er en av mine beste kompiser, og det å se at han lykkes nå er helt fantastisk. Jeg vet hvor mye han angrer på det som skjedde, og alt han gikk gjennom i ettertid. Så scorer han to mål i i dag, det er så fortjent og artig, sier Løkberg.
Karlsen er uten kontrakt etter sesongen, men det blir det gjort noe med nå mener Løkberg. Kanskje tidligere enn planlagt.
– Det skal jeg love deg blir gjort noe med. Den blir kanskje signert allerede på festen, sier Løkberg.
– Han er en vinner, han har knallhard skalle på det der, både på godt og vondt. Om han får trent godt gjennom vinteren nå, skal han gi stopperne i Eliteserien noe å bryne seg på, sier Løkberg.

Hylles av Helland

Rosensborg-stjerne Pål André Helland var raskt ute på Twitter med å hylle sin kompis Karlsen etter at den enorme personlige revansjen var et faktum.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame