Etterlengtet Nyland-opptur på bekostning av Dæhli

Publisert 16/09/2017 klokken 16:57 GMT+2

Ørjan Nyland og hans Ingolstadt fikk en etterlengtet opptur med 4-0-seier borte mot St. Pauli i 2. Bundesliga fotball lørdag.

Ørjan Nyland

Nyland holdt nullen og bidro til en viktig seier over et hjemmelag som stilte uten Mats Møller Dæhli i troppen.
Ingolstadt hadde bare tre poeng på sine fire første seriekamper etter nedrykket i vår, men lørdagens borteseier løftet iallfall laget bort fra nedrykksplass. Samtidig nektet laget St. Pauli å slutte seg til tetduoen på 13 poeng.
Sonny Kittel ga Ingolstadt ledelsen med et frispark etter 10 minutter, før gjestene utnyttet to tabber av St. Pauli-kaptein Bernd Nehrig og økte ved Christian Träsch og Dario Lezcano. Kittel scoret sitt annet mål før pause, og 29.380 tilskuere pep St. Pauli i garderoben.
Nyland voktet målet for tredje gang på fem serierunder og holdt nullen kampen ut.
Nürnberg hadde også en god dag med 6-1-seier borte mot Duisburg etter tre mål av svenske Mikael Ishak, mens Sandhausen slo nestjumbo Kaiserslautern 1-0 og klatret til 3.-plass. Med 11 poeng er laget to bak Holstein Kiel og Fortuna Düsseldorf.
Mens Ingolstadt herjet i Hamburg, lånte for øvrig Tysklands kvinnelandslag lagets hjemmebane og innledet VM-kvalifiseringen med 6-0-seier over Slovenia.