Populære sporter
All sport
Vis alt

Bugge Pettersen beklager, men strammer opp fansen: – Det har vært mye negativitet

Mikael Harstad Groven

Oppdatert 27/06/2017 klokken 16:47 GMT+2

Strømsgodset-keeper Espen Bugge Pettersen (37) kryper til korset etter å ha vist egne fans fingeren.

Espen Bugge Pettersen

Foto: Scanpix

Det ble stor oppstandelse da Strømsgodset-målvakt Espen Bugge Pettersen viste finger til egne fans tidlig i mandagens kamp mot Molde. Supporterne gikk hardt ut etter kampen, og krevde en beklagelse fra 37-åringen.
Den fikk de tirsdag formiddag, dog ikke uten forbehold:
– Jeg beklager for at jeg overreagerte i går, jeg skulle ikke gjort det. Samtidig er jeg opptatt av at vi skal prøve å skape god stemning her på stadion. Jeg føler at det har vært mye negativitet over en veldig lang periode, ikke bare i år men i fjor også. Jeg håper dere kommer på kamp for å hjelpe oss og ikke rive oss ned. Det er mitt budskap til dere. Kom og støtt oss, ikke riv oss ned, sier Bugge Pettersen til klubbens egen Twitter-konto.
Beklagelsen settes pris på av leder i Godsetunionen Thor Arne Hansen, som overfor Eurosport.no sier de nå ønsker å legge situasjonen bak seg.
– Jeg synes det er bra at han velger å gjøre det. samtidig har det vært stor frustrasjon denne sesonen og da skjer ting i kampens hete. Men vi som supportere må også gå i oss selv. De som slenger med leppa skal tenke på at det skal være bra for familier og andre og gå på fotballkamp. Vår jobb er først og fremst å få laget til å føle at vi støtter dem. Jeg vil bare oppfordre folk til å tenke seg om. Vi må sørge for at spillerne ikke føler seg utrygge eller nervøse av å stå foran oss, sier Hansen.
Se beklagelsen fra den tidligere Sandefjord- og Molde-keeperen her:
Her kan du se den mye omtalte situasjonen:
Strømsgodsets neste kamp er borte mot Lillestrøm førstkommende lørdag kl. 17.30. Den ser du på Eurosport Player og Eurosport Norge.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame