Populære sporter
All sport
Vis alt

«Viste finger'n» til egne fans: – Hvis de ikke er her for å støtte oss, så får de pelle seg hjem

Jonas Moen Rye

Oppdatert 26/06/2017 klokken 21:41 GMT+2

Espen Bugge Pettersen har sett seg lei tilbakemeldingene fra enkelte Strømsgodset-fans, men får slakt av Christian Gauseth for håndteringen av situasjonen.

Bugge

Foto: Eurosport

Espen Bugge Pettersen og Strømsgodset var centimetere fra å stikke av med alle tre poengene da Molde kom på besøk på Marienlyst søndag kveld.
Et kunststykke fra Bassel Jradi kunne vippet kampen i Godsets favør, men etter kampen var Bugge Pettersen mest oppgitt over egne supportere.
Få minutter ut i førsteomgang snudde sisteskansen seg mot hjemmfansen bak målet sitt tydelig provosert over noe, før han «viste fingeren» til Godsets trofaste.
– Det var helt rett at jeg viste fingeren til de. Jeg synes det har blitt gradvis verre for hver kamp her, nå kom det allerede ved første berøring, sier Bugge Pettersen til Eurosport etter kampen.
– Det er ikke piping. De sprer møkk, og hvis de ikke er her for å støtte oss, så får de pelle seg hjem, sier Bugge Pettersen.
(Artikkelen fortsetter under videovinduet)
Godsets sisteskanse sier det ikke gjelder alle supporterne, men at han opplever at de samme supporterne stadig er ute etter ham når Strømsgodset spiller hjemme på Marienlyst.
– Jeg har ikke snakket med supporterne før. De vet godt hvem det er, for det er stort sett de samme hver gang. Det er ikke hele svingen, men samtidig er det umulig for meg å se hvem det er. Som du ser så synes jeg ikke noe om det, sier han.
37-åringen står inne for reaksjonen overfor egne fans, og mener den var helt på sin plass.
– Jeg må få lov til å reagere med en gang. Jeg har vært tolerant de siste fem kampene, men når det kommer med en gang så gidder jeg ikke, rett og slett, sier Bugge Pettersen.
Akkurat det får Christian Gauseth til å reagere. I Klubbhuset på MAX lirer Mjøndalen-spilleren av seg en ordentlig tirade i retning Godset-keeperen.
– Det er ikke supporterne sin feil at Godset er rævva. Jeg skal ikke en gang ta forbehold om at Bugge Pettersen er en fin fyr, dette er helt rævva. Han kan ikke stå og «vise finger'n» til egne fans. Det spiller ingen rolle hva som ligger bak, dette går ikke, raser Gauseth, før han fortsetter:
– Det er jobben din. Du er profesjonell fotballspiller med bøttevis av erfaring. Du er seriemester og har vært gjennom alt en fotballspiller kan være. Da må du tåle at supporterne ikke er fornøyd. Dere ligger på kvalikplass! At han ikke legger seg paddeflat er for meg en gåte.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame