Populære sporter
All sport
Vis alt

Usikkert når Hansen er tilbake på banen: – Fortsatt litt i det blå

Eirik Fure

Oppdatert 08/05/2017 klokken 18:20 GMT+2

Trente alternativt i dag – ingen klar dato for når han er tilbake.

André Hansen

Foto: Eurosport

Rosenborg-keeper André Hansen måtte hjelpes av banen etter at han fikk et ublidt møte med knottene til Brann-forsvarer Bismar Acosta.
– Det var en stempling som blødde litt. Det måtte lappes sammen. Vi må sørge for at det ikke blir infeksjon, sier RBKs fysioterapeut Christian Thorbjørnsen til Eurosport.no.
Trøndernes keeper hadde stått samtlige minutter i årets utgave av Eliteserien frem til han ble skadet, og fremstår som det klare førstevalget mellom stengene. Arild Østbø fikk sine første minutter i Rosenborg-drakt på det øverste nivået da han erstattet Hansen. Nå kan det tyde på at det venter mer spilletid for 26-åringen som ble hentet fra Sarpsborg 08 i januar.
Thorbjørnsen ønsker imidlertid ikke å spekulere i verken dager eller uker når det kommer til Hansens skade, men sier han ikke trente normalt i dag.
– Han kunne ikke trå ordentlig på det i går. I dag trente han alternativt. Vi tror ikke det blir langvarig. Vi tror det skal gå bra. Det er ikke veldig alvorlig, selv om det fortsatt er litt i det blå.
Allerede på lørdag venter neste kamp for serielederen når turen går til Nadderud og Stabæk. Thorbjørnsen kan ikke bekrefte at Hansen igjen vokter buret da.
– Vi får se om han starter neste, eller om han må hvile, men vi har har en bra keeper i Arild. Om vi bruker han i en kamp eller to, må vi nesten bare se, sier Thorbjørnsen.
Endringer på Fantasy: Fiks på ditt drømmelag her
Thorbjørnsen forteller at det var medisinsk koordinator i Rosenborg, Haakon Schwabe, som var på jobb da sammenstøtet skjedde i går, og opplyser om at han sitter på enda flere detaljer.
– Det er ingen hensikt i å spekulere i hvor lenge han blir ute, men han står igjen i mai, forsikrer Thorbjørnsen.
Rosenborg vil trenge bredden i stallen de resterende ukene i mai. Klubben skal spille fem kamper på 16 dager i mai.
Også Pål André Helland måtte av banen i går. 27-åringen har dermed gått av banen før pause i to kamper på rad. RBKs fysio sier det nå er snakk om en annen type skade enn den han fikk mot Sarpsborg 08.
Schwabe har mandag ettermiddag ikke besvart henvendelsene fra Eurosport.no.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame