Populære sporter
All sport
Vis alt

Stortalentet skrev under langtidskontrakt: – Den perfekte klubben for meg

Stian Thelen

Oppdatert 20/10/2017 klokken 21:00 GMT+2

Tobias Heintz gleder seg til å ta nye steg på fotballbanen i Sarpsborg 08-drakten. Nå forlenget han kontrakten med klubben.

Tobias Heintz

Foto: Eurosport

Tobias Heintz (19) har forlenget kontrakten med Sarpsborg 08 med fire år, frem til sommeren 2021. Det melder klubben på sin hjemmeside fredag kveld.
Heintz har kommet som en komet for Sarpsborg 08 denne sesongen og har funnet tonen sammen med juvelen Krepin Diatta. Foreløpig er det blitt 18 kamper - syv fra start - og tre mål denne sesongen for laget som kjemper om medalje og som skal spille cupfinale.
– Jeg er selvfølgelig veldig glad for å ha signert. Jeg skriver under for en klubb som er i stadig utvikling og som jeg selv føler bare blir bedre og bedre, sier Heintz til klubbens hjemmeside.
For ham er det helt naturlig å forlenge med klubben. Nå ser Heintz frem til å ta nye steg i 08-drakten de kommende årene.
– Jeg vet at Sarpsborg er den perfekte klubben for meg å utvikle meg videre i. Nå ser jeg bare framover mot flere fine år her. Jeg trives kjempegodt og har lyst til å bidre med å gjøre det enda bedre i framtiden, sier unggutten.
Sportssjef Thomas Berntsen er glad for å ha fått på plass signaturen til 19-åringen og er fornøyd med det spilleren har vist på banen denne sesongen.
– Han har x-faktor. Tobias kan dra av en mann og skape ting på egenhånd. Det blir veldig ofte farlig når Tobias har ballen. Vi er veldig glad for at en lokal unggutt skriver langtidsavtale med oss. Vi har stor tro på ham, sier Berntsen til klubbens hjemmeside.
  • Se Sogndal – Sarpsborg 08 søndag klokken 18.00 på Eurosport Player og Eurosport Pluss 3
picture

Se Heintz' første fulltreffer

picture

Se Heintz andre scoring

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame