Populære sporter
All sport
Vis alt

Stjerneskuddet fikk sjokkbeskjed av klubben etter to(!) kamper: – Hadde aldri sett det for meg

Eirik Fure

Oppdatert 07/04/2017 klokken 15:23 GMT+2

Kristoffer Zachariassen brukte ikke lang tid på å overbevise ledelsen i Sarpsborg 08 om at han fortjente en forlenget kontrakt.

Aalesunds Sondre Brunstad Fet (t.v.) og Kristoffer Zachariassen i eliteseriekampen i fotball mellom Aalesund og Sarpsborg 08 på Color Line Stadion.

Foto: Scanpix

Sarpsborg 08s Kristoffer Zachariassen har allede vist at han har nivået som skal til i Eliteserien. 23-åringen kom fra Nest Sotra før sesongen og markerte seg allerede med scoring i åpningskampen mot Sogndal.
Etter kun to kamper i Eliteserien får han en stor belønning: Hans opprinnelige kontrakt til 2018 forlenges med ytterligere to år. Det betyr at han binder seg til klubben ut 2020-sesongen.
– Jeg hadde ikke forventet det i det hele tatt. Jeg hadde aldri sett det for meg. Det var et håp om at det kanskje skulle komme etter hvert, men jeg hadde ikke trodd at det skulle skje så tidlig, forteller «Doff» til Eurosport.no.
– Vi er veldig glade for at Kristoffer ønsker å skrive en langtidskontrakt med oss. Han har rett og slett vært utrolig imponerende så langt. Vi visste vi hentet en arbeidsmaur, men at han skulle være så god hadde vi nok kanskje ikke trodd, sier sportssjef Thomas Berntsen til klubbens hjemmeside.
Se scoringen mot Sogndal her (saken fortsetter under videoen):
picture

Kristoffer Zachariassen sender Sarpsborg i ledelsen

– Ikke prestert maks

Gladmeldingen fikk Zachariassen tidligere i uken av agenten sin. Nå ser han frem til å konsentrere seg om fotballen uten bekymringer for fremtiden.
– Først og fremst ble jeg veldig glad og lettet. Det er utrolig betryggende å signere en langtidsskontrakt. Det er utrolig artig.
I de to kampene han har spilt har han åpenbart overbevist ledelsen i Sarpsborg 08. Men selv mener 23-åringen at han har enda mer å gå på.
– Jeg har utviklet meg mye på den lille tiden jeg har vært der, så vi satser på at det fortsetter slik. Jeg har ikke prestert maks i det hele tatt. Det er fortsatt mye å gå på, sier Zachariassen, som understreker at det viktigste for han de neste ukene blir spilletid.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame