Populære sporter
All sport
Vis alt

Stabæk sikret seg lillebroren til Aalesund-stjerne. Nå vil de presentere en spiss innen kort tid

Eirik Fure

Oppdatert 21/03/2017 klokken 17:52 GMT+1

Raymond Gyasi (22) har signert en treårsavtale med Stabæk.

Raymond Gyasi

Foto: Other Agency

Raymond Gyasi er kantspiller og melder overgang fra hollandske SC Cambuur. Gyasi er født og oppvokst i Amsterdam, men begge foreldrene er fra Ghana. I april 2015 fikk han debuten for det ghanesiske U23-landslaget.

Ikke klar til Eliteserie-start

Ikke alt er likevel bare positivt rundt overgangen. Under den medisinske sjekken på Nadderud ble det påvist en hamstringsskade som gjør han uaktuell til de første kampene. Etter en totalvurdering velger klubben likevel å gjennomføre overgangen.
– Han er en kantspiller som er god én mot én. Han har bra fart. Jeg håper han skal utvikle seg bra i Stabæk, og bidra morsom fotball, mål og assist, sier Inge André Olsen til Eurosport.no

Lillebroren til AaFK-spiller

Raymond er lillebroren til Aalesund-spiller Edwin Gyasi. Storebror Gyasi ble en av de store profilene i fjorårets utgave av Eliteserien. Olsen sier at de ikke tok kontakt med storebror Gyasi.
– Vi har ikke vært i dialog med Edwin. Vi har vært i dialog med tidligere klubber hvor Raymond har fått gode referanser. I tillegg har vi sett han veldig mye via programmene vi bruker.
– Vi har jobbet lenge med å få inn en kantspiller og har sett på mange. Det er halvannen måned siden vi begynt å se skikkelig på Raymond, sier han.

Spiss-jakt

Olsen forteller at de nå jakter en spiss. Trolig er alt i boks i løpet av et døgn.
– Vi har holdt på konkret i en lengre periode, men venter på avklaring fra klubben. Håpet er at det kommer i boks i kveld eller i morgen. Det er en spiller vi tror passer fint i Stabæk. Vi har hatt møter med ham.
Olsen ønsker ikke å si noe om hvor spissen kommer fra, men sier han ikke vil bli hentet fra norsk fotball.
Foto: Kristian Bjerke/Stabæk Media
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame