Populære sporter
All sport
Vis alt

Sandefjord vurderer kronerulling for å lande Forlán-overgangen

Eirik Fure

Oppdatert 22/07/2017 klokken 17:21 GMT+2

Diego Forlán kommer ikke til å bli en billig mann. Det gjør at man ser på alternative løsninger i Sandefjord. En avklaring ventes denne helgen.

Diego Forlán

Foto: Scanpix

Det jobbes i disse dager iherdig for å få Diego Forlán til Sandefjord. Verdensstjernen vil naturligvis koste skjorta sammenlignet med en gjennomsnittlig Sandefjord-spiller, og nettopp dette fremstår som hovedutfordringen i øyeblikket.
Klubbens daglige leder, Per Ketil Berg, skriver i en sms til Eurosport.no lørdag ettermiddag at ingenting er avklart rundt uruguayaneren.
– Når forventer man en avklaring?
– Ila helga, skriver Berg.

– Har vurdert kronerulling

Terje Liverød, som hjelper Sandefjord med overgangen, har uttalt til Sandefjord Blad at han er skuffet over den manglende økonomiske viljen i byen. En av løsningene som har blitt diskutert for å lande overgangen er kronerulling blant fansen. Det får Eurosport.no bekreftet av styreleder Berg.
– Det er vurdert, men ikke iverksatt, skriver Berg i en sms til Eurosport.no.
– Er kronerulling fortsatt noe som vurderes?
– Det kan hende, skriver Berg.

Supporterlederen bidrar gjerne

Jan Thore Halvorsen er leder for supportergruppen Blåhvalane. Han ser ikke noe negativt i at fansen skal bidra med å lande overgangen NTB fikk kjennskap til mandag denne uken.
– I utgangspunktet er vi positive til kronerulling på spillere vi ønsker å få inn. Vi er absolutt positive til det, sier Halvorsen og viser til at tidligere aksjoner i klubben har vært vellykkede.
– Så dere er positive til å bidra hvis dere blir spurt?
– Absolutt. Vi må ta en vurdering på det, men jeg kan ikke si hvor mye vi kan bidra med, sier Halvorsen.
Meningene om en overgang har vært delte. Enkelte har hevdet at det er synd å kaste penger etter en internasjonal stjerne i stedet for å satse på lokale unggutter, men supporterlederen ser ikke sånn på det.
– Nei, heller tvert imot. Han vil være en inspirasjonskilde som mange i klubben kan benytte seg av, og fortelle om saker og ting. Spillergruppen er så sammensatt og positivt til alle som medfører at det blir bedre, så jeg har inntrykk av at det bare er positivt, sier Halvorsen.
Leder i styret til Sandefjord Fotball AS, Gunnar Bjønness, har ikke besvart henvendelsene fra Eurosport.no.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame