Populære sporter
All sport
Vis alt

Rosenborg blir latterliggjort – sendte opp fyrverkeri mens rasende spillere tuslet i garderoben

Eirik Fure

Oppdatert 20/05/2017 klokken 19:38 GMT+2

Lillestrøm ble festbrems på Lerkendal, men Rosenborg forsøkte å fortsette festen. Det slo dårlig an.

Fyrverkeri

Foto: Eurosport

100-årsfesten til Rosenborg endte på ingen måte som man ønsket i Trondheim. 1-1 mot Lillestrøm gjør at Odd kan ha like mange poeng som RBK med seier i morgen.
En svak forestilling ble avsluttet med pipekonsert fra tribunen. Klubben svarte imidlertid med å sende opp fyrverkeri på grunn av 100-årsmarkeringen, til tross for at de færreste trøndere nok mener at «fyrverkeri» var beskrivende for fotballen som ble spilt ute på Lerkendal.
«Feiringen» ble ikke akkurat tatt godt imot blant alle supportere. Likevel var det enkelte som så et humoristisk poeng i det, blant annet gjestenes supportere. Under følger et lite utvalg blant de mange reaksjonene:

– Utilgivelig

Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen var naturligvis ikke fornøyd etter kampen.
– Vi er skuffet og irriterte på oss selv for at vi ikke presterer bedre. Når vi bruker en time på å bryte ned Lillestrøm, så gir vi fra oss initiativet – det er ikke likt oss. Det må vi få gjort noe med. Vi slipper de inn i kampen etter at vi scorer. Det er utilgivelig, sier RBK-treneren til Eurosport.
– Vil man få spillet til å sitte så mye at det nesten blir som en tvangstrøye?
– Ja, det er klart vi vil veldig mye, så blir vi litt utålmodige når det ikke sitter helt. Vi må bare tilbake på treningsfeltet å få bevegelser til å sitte. Vi er ikke der akkurat nå. Vi må spille på oss selvtillit.
– Kommer festen i kveld til å bli like bra selv om det ble slik?
– Nei, jeg tror nok at det blir en rolig fest for oss. Vi har ikke noen grunn til å feire noen verdens ting sånn fotballmessig, så får vi være med å feire at Rosenborg blir 100 år, sier RBK-treneren.
Eurosport.no har ikke lyktes i å få en kommentar fra Rosenborg på om det ble vurdert å droppe fyrverkeriet etter kampen.
picture

Lillestrøm og Kippe snøt Rosenborg

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame