Populære sporter
All sport
Vis alt

Kastrati vil rive Strømsgodset i stykker: – Bare skader kan stoppe meg

Eirik Fure

Oppdatert 21/04/2017 klokken 22:05 GMT+2

Sandefjords Flamur Kastrati vender tilbake til Marienlyst. Denne gangen er han full av selvtillit.

Flamur Kastrati

Foto: Scanpix

Få andre spillere har overrasket mer enn Flamur Kastrati i årets utgave av Eliteserien. Sandefjord-spissen har rukket å score fire mål på fire kamper for et lag som ble tippet i bunnen av tabellen. Det gjør at Lars Bohinens menn så langt ligger på en solid 8. plass med seks av 12 mulige poeng. Men fortsatt gjenstår 26 kamper i Eliteserien, og det er ingen tvil om at det venter mange tøffe oppgjør for Sandefjord. Allerede lørdag kveld står Strømsgodset klare i Drammen.
Fra 17.00: Lad opp til kamp på Eurosport Norge eller Eurosport Player
Kampen vil bety litt ekstra for Kastrati. 25-åringen signerte for Strømsgodset i 2013 og var der helt til han gikk til Aalesund i fjor. Nå skal han tilbake til Marienlyst som Sandefjord-spiller.
– Det vil bli en spesiell kamp. Strømsgodset er en veldig fin klubb. De har blant Norges beste supportere. Jeg sitter igjen med mye fra tiden min i Drammen, sier Kastrati.
Oppholdet i Buskerud inkluderer blant annet et Eliteserie-gull fra 2013. Riktignok startet Kastrati kun to kamper den sesongen, og hadde ni innhopp, men 25-åringen mener ikke at han trenger å bevise noe.
– Jeg har ingenting å bevise for noen. Jeg vet hva jeg kan. Det blir ikke snakk om en revansje, men jeg er veldig gira, sier han til Eurosport.no.
Kanskje er det også et bra tidspunkt å møte Strømsgodset på. Klubben har på ingen måte fått den sesongen drammenserne håpte på. Etter tre poeng i seriepremieren mot Haugesund, har det kun blitt to poeng på Tor Ole Skullerud og Co. Den magre poengfangsten vil ikke være endret etter lørdagens kamp, hvis en selvsikker Kastrati får det som han vil. Han frykter nemlig ingen motstandere.
– Det eneste som kan stoppe meg er skader. Jeg føler meg bra. Jeg har tenkt til å lage problemer for dem. Det er bare å prestere bra, så vil jeg rive og herje med stopperne deres. De har kniven mer på strupen enn det vi har.
Og det er ingen tvil om hva som gjør at Kastrati kommer i riktig humør før kampen.
– Har du ikke sett på «Klubbhuset»? Jeg liker å holde på ritualene, ler Kastrati.
Hvilke ritualer Kastrati snakker om kan du se i «Klubbhuset» (starter etter 33 minutter ut i videoen):
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame