Populære sporter
All sport
Vis alt

Hovland-comeback ikke nok for Sogndal

Eurosport
AvEurosport

Oppdatert 17/09/2017 klokken 21:19 GMT+2

Sogndal har holdt nullen bare fem ganger denne sesongen, men heller ikke med Even Hovland tilbake lyktes det da laget tapte 0-1 mot FKH i Eliteserien søndag.

Even Hovland

Foto: Scanpix

Hovland gikk rett inn i lagoppstillingen som kaptein og dannet stopperpar med veteran Kjetil Wæhler. De to holdt unna helt fram til det 68. minutt, da Frederik Gytkjær dukket opp og satte inn 1-0 etter en kontring.
Dansken hadde vært på banen i ett minutt da han satte inn scoringen som gjør at Sogndal på kvalifiseringsplass har Tromsø pustende i nakken etter at Tromsø vant 5-0 mot Sarpsborg søndag.
– Vi taper på en unødvendig feil og kontring i mot. Det er bittert, sier Hovland til Eurosport.
På Fosshaugane slet vertene med å komme til de store sjansene etter FKHs ledermål. Eirik Bakkes mannskap flyttet opp tungt skyts mot slutten av kampen i et forsøk på å få utligningsmålet, men Haugesund-laget holdt som regel godt unna
Saken fortsetter under videoen:
picture

Gytkjær spolerte Hovland-comebacket

Kampen utviklet seg til å bli en kamp av det fysiske slaget med mange tøffe dueller, og Sogndal flyttet opp midtstopper Reiss Greenidge på overtid.
Han var involvert i feltet da ballen plutselig endte i føttene på Martin Ramsland på fem meter. Kraftspissen gikk for kraft fremfor presisjon og dunket ballen til side for Per Kristian Bråtveits mål. Det var også den siste muligheten Sogndal fikk til å redde et poeng.
Haugesund ligger på femteplass med 33 poeng.
(©NTB/Eurosport.no)
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame