Populære sporter
All sport
Vis alt

Haugesund selger kapteinen til Saudi-Arabia

Eurosport
AvEurosport

Oppdatert 24/07/2017 klokken 18:25 GMT+2

Haugesund selger den slovakiske landslagsspilleren Filip Kiss (26) til den saudiarabiske klubben Al-Ettifaq.

Filip Kiss til Saudi-Arabia

Foto: Scanpix

Det bekrefter Haugesund på sin hjemmeside mandag.
– Vi har fått på plass en økonomisk avtale som vi er godt fornøyde med, og det ble til slutt utslagsgivende for at vi velger å gi Filip denne muligheten, sier daglig leder i Haugesund, Eirik Opedal.
Som kaptein har Kiss spilt 14 seriekamper for Haugesund denne sesongen. 26-åringen har scoret to mål og slått tre målgivende pasninger. Slovaken har også spilt samtlige kamper i europaligakvalifiseringen, som endte med exit mot polske Lech Poznan.
Kiss har skrevet under en toårsavtale med sin nye klubb og forlater Haugesund med umiddelbar virkning.
– Det var en av de vanskeligste avgjørelsene i mitt liv, sier Kiss i et avskjedsbrev på klubbens hjemmeside.
Slovaken har spilt 50 seriekamper i Eliteserien siden han kom til FK Haugesund i 2015. Han takker FKH-supporterne og klubben for en fantastisk tid i Haugesund.
– Først vil jeg takke de utrolige FKH-supporterne. Dere har fått meg og min familie til å føle oss hjemme allerede fra første dag, og jeg vil aldri glemme støtten både på og utenfor banen som jeg har fått fra dere i mine to år her i Haugesund, sier slovaken.
– Til alle i klubben vil jeg si at jeg vil for alltid være takknemlig for muligheten og tilliten jeg har fått hos dere. Det har vært en stor glede å være en del av dette laget, avslutter han.
Haugesund ligger som nummer fem på tabellen etter 16 serierunder. Ti poeng skiller opp til serieleder Rosenborg, som har én kamp mer spilt.
(©NTB/Eurosport.no)
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame