Populære sporter
All sport
Vis alt

Har vraket tilbud fra England og Portugal – blir i Eliteserien

Stian Thelen

Oppdatert 20/09/2017 klokken 20:49 GMT+2

Francisco Junior har forlenget kontrakten med Strømsgodset.

Francisco Junior

Foto: Scanpix

Strømsgodsets midtbanespiller Francisco Junior forlenget onsdag kontrakten med klubben ut 2018-sesongen. Det melder klubben på sin hjemmeside.
Ifølge spilleren selv har han hatt tilbud fra klubber i England, Portugal og Norge, men ønsker å bli i Drammen også kommende sesong.
Som 15 åring forlot Junior familien i Guinea-Bissau. I Drammen har han den tryggeheten han har savnet og trives godt. Det var en viktig faktor for at han ønsket å forlenge kontrakten.
– Jeg valgte å bli værende fordi jeg trives så godt i Godset. Her har jeg stabilitet og det ønsker jeg å bygge videre på. Jeg har også nye å takke klubben for. Alle her har behandlet meg på en fin måte den tiden jeg har vært her. Jeg har etablert meg i Drammen og trives veldig godt, sier Junior til klubbens hjemmeside.
Saken fortsetter under Twitter-meldingen:
25-år gamle Junior har vært på banen 21 ganger i Eliteserien for Strømsgodset denne sesongen og er blitt en sentral del av laget sammen med Henning Hauger på midtbanen. Sportssjef Jostein Flo er glad for at midtbanespilleren blir med videre og vraker andre tilbud.
– I sommer avslo vi to konkrete bud på Francisco og han hadde også tilbud fra andre klubber etter sesongen. Vi er veldig glad for at Francisco tror på det vi driver med i Godset og at han ønsker å bli med oss videre, sier Flo til klubbens hjemmeside.
picture

Denne duoen sikret Strømsgodset tre poeng

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame