Populære sporter
All sport
Vis alt

Eurosports ekspert tror Ángel kan bli en attraksjon i Eliteserien: – Har en høy X-faktor

Stian Thelen

Oppdatert 06/12/2017 klokken 14:58 GMT+1

José Ángel har signert ny kontrakt med Bodø/Glimt. Det liker Eurosports fotballekspert Roger Risholt.

Bodø/Glimts José Ángel

Foto: Scanpix

Etter en sterk sesong rykket Bodø/Glimt opp til Eliteserien på imponerende vis i høst. Nå er det klart at José Ángel (25) blir med de gulkledde opp en divisjon.
Onsdag signerte spanjolen en ny kontrakt med nordlendingene og har bundet seg til klubben ut 2019, melder klubben sin hjemmeside onsdag. Ángel kom fra nivå to i spansk fotball etter at Almería valgte å terminere kontrakten til spilleren.
I starten av Glimt-karrieren var spanjolen inn og ut av laget før han etter hvert etablerte seg på midtbanen og ble en viktig profil for klubben i jakten på opprykk. Faktisk har Glimt kun tapt èn kamp med ham på banen. Det var i 7. runde da Sandnes Ulf vant 3-0. Totalt ble det 22 kamper og to assist på spanjolen.
Eurosports fotballekspert Roger Risholt er sikker på at Ángel vil bli en attraksjon i Eliteserien om han takler tempoet.
– Han har de kvalitetene for å bekle den dype rollen i 4-3-3. Det er et internasjonlt snitt på måten han slår pasninger på. Han er veldig flink til å tre ballen opp i mellomrom og han har en høy X-faktor. I årets sesong i OBOS-ligaen var det han og Amahl Pellegrino som hadde en X-faktor, men der Pellegrino er en avslutter er Ángel den tredje eller fjerde sist ballen. Han får vanskelige pasninger til å se så lette ut å slå, sier Risholt til Eurosport.no.
Eurosports fotballekspert er fan av spanjolens venstrefot, men er litt skeptisk til farten og forflyttingseven til 25-åringen.
– Han bruker overblikket sitt og er ikke en typisk ballforflytter som bare slår ballen videre. Han slår den opp og forbi et ledd. Det er få som gjør det, selv i Eliteserien. Det er tempoet og forflyttingsevnen jeg er skeptisk til, men får han tid med ballen blir han god, fortsetter Risholt.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame