Populære sporter
All sport
Vis alt

Eliteserie-trener kan ryke før helgen

Vegard Flemmen Vaagbø

Oppdatert 19/06/2017 klokken 16:20 GMT+2

Bård Floviks dager i Tromsø kan være talte allerede før søndagens oppgjør mot Sandefjord.

Flovik

Foto: Scanpix

Tromsø gikk på et nytt stygt tap da Molde ble for sterke på Aker Stadion søndag. Det var Gutans tredje strake ligatap. På de samme tre kampene har laget sluppet inn elleve mål og bare scoret tre.
Den stygge tapsrekken har satt press på Tromsø-trener Bård Flovik. Før søndagens møte mot Sandefjord befinner laget seg på en 15. plass i Eliteserien.
  • Se Tromsø–Sandefjord på Eurosport Player og Eurosport Pluss søndag kl. 18.00!
Eurosport har vært i kontakt med kilder sentralt i TIL som tror klubben vurderer å fjerne Flovik allerede før Sandefjord-kampen til helgen – og at det selv med seier der kan gå mot trenerskifte i Ishavsbyen.
Blant de sterkeste argumentene for at Flovik får sparken, nevnes for liten sportslig utvikling under hans ledelse – samt at supporterne og folket i byen er misfornøyde med treneren.
Overfor VG tidligere mandag ønsket ikke sportssjef Svein-Morgen Johansen å kommentere Floviks posisjon, men tegnet et ganske dystert bilde av situasjonen på Alfheim.
– På en måte vil jeg si det er er krise. Vi leverer ikke slik vi ønsker å gjøre, og det har foregått over tid nå. Jeg liker ikke å bruke ord som krise i fotball, men vi kan ikke fortsette på denne måten, sa Johansen.
Det skal ikke være snakk om at spillerne i klubben vil kreve Floviks avgang på nåværende tidspunkt, men inntrykket som er skapt internt i TIL, er heller ikke at spillergruppen kommer til å stå last og brast med hovedtreneren. Den negative sportslige spiralen sies å ha kommet for langt til at man tror Flovik skal greie å snu utviklingen.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame