Populære sporter
All sport
Vis alt

Eliteserie-kapteinen tilbake fra start for første gang på 466 dager

Eurosport
AvEurosport

Oppdatert 10/09/2017 klokken 18:13 GMT+2

Etter å ha vært satt ut av spill i over ett år på grunn av skader og sykdom, er 34-åringen endelig tilbake fra start i søndagens oppgjør.

Sandefjord-kaptein Lars Grorud

Foto: Scanpix

Møtet med Viking på hjemmebane søndag kveld, blir en etterlengtet kamp for Sandefjord-kapteinen Lars Grorud som er skade- og sykdomsfri etter over et år med plager.
Sandefjord-trener Lars Bohinen bekreftet dette tidligere i uken overfor Sandefjord Blad som først omtalte saken. Noe også søndagens lagoppstilling lagt ut på klubbens hjemmeside bekreftet.
Etter å ha fått ødelagt fjorårets sesong grunnet et virus som slo ut immunforsvaret til 34-åringen, var Sandefjord-spilleren tilbake i kampspill i januar etter syv måneder uten spill, og det var ventet at han skulle bli en viktig spiller for klubben i 2017, slik som han var før sykdommen satte han ut av spill etter en halvspilt fjorårssesong.
Men i februar var uhellet nok en gang ute for Sandefjord-kapteinen, meldte Sandefjord Blad, etter at han pådro seg en strekk i låret i en treningskamp mot Tromsø. Under treningskampen mot Start i august fikk han årets første 90 minutter på banen, og overfor nevnte avis meldte han friskmelding og en iver etter å få spille mer.
– Kroppen fungerer og jeg syns jeg gjør en god figur, sa Sandefjord-kapteinen til avisen i august, før han svarte på spørsmålet om ønsket om å spille.
– Det er det jeg jobber for hver dag på trening. På den andre siden har det vært fint for meg å kunne bygge meg opp i ro og fred, uten å bli kastet inn for tidlig, fortalte 34-åringen, ivrig etter å ta tre poeng mot Viking i september.
Og etter å ha kommet innpå i to kamper så langt denne sesongen, i det 85. minutt mot Tromsø 16. juli, og i det 78. minutt 6. august i møtet mot Stabæk, får han tilliten fra start i møtet med Viking søndag kveld.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame