Populære sporter
All sport
Vis alt

Dødballtrekket Eliteseriens toppscorer ikke vil snakke om: – Da ødelegger dere alt

Stian Thelen

Oppdatert 02/07/2017 klokken 21:08 GMT+2

Ohi Omoijuanfo ville ikke si så altfor mye om trekket som sikret Stabæk tre poeng.

Ohi Omoijuanfo

Foto: Scanpix

Etter fire målløse runder var Eliteseriens målkonge tilbake. I det 63. minuttet steg Ohi Omoijuanfo til værs på innlegget fra Jeppe Moe etter frispark og styrte ballen i nettet.
Det var nemlig et innøvd dødballtrekk fra Jeppe Moe og Ohi. De to hadde snakket om det på forhånd og spissen var sikker på at han ville score, men ønsker å si minst mulig om dødballtrekket.
– Vi har jobbet med noe, nå skal jeg ikke si for mye for da ødelegger dere alt, men vi har jobbet med det på trening. Jeg var sikker på at jeg skulle score på den måten i dag, sier 23-åringen til Eurosport.
Se Eliteserien på Eurosport Player. Slik sikrer du deg tilgang.
Se scoringen til Ohi. Saken fortsetter under videoen:
picture

Se det innøvde dødballtrekket Ohi ikke vil snakke så mye om

– Jeg har tatt vekk luggen

Men på scoringen fikk han stå helt alene på bakerste stolpe. Det var ingen som plukket opp spissen og det straffet seg for Sandefjord. Det var neppe helt tilfeldig.
– Jeg har tatt vekk luggen, med den gule hanekammen. Det er vanskelig å se meg i boksen nå, sier spissen.
Scoringen fra 23-åringen sikret Stabæk tre poeng til slutt og spissen la ikke skjul på at han var fornøyd med å havne på scoringslisten igjen.
– Det er alltid deilig å score mål, sier målkongen.
Saken fortsetter under videoen:
picture

Kastrati reduserer

Hyllet laget etter seieren

Etter en glimrende sesongstart fikk Stabæk en skrekkelig formdupp etter 16. mai-seieren mot Strømsgodset. Etter det er det ble det en uavgjort før det kom en rekke med fire strake tap.
Men mot Sandefjord snudde det. Selv om Ohi ble matchvinner var han mest opptatt av å hylle måten laget fremstod på mot Sandefjord.
– I dag spilte vi som et lag. Det er det som er viktig. Ikke at jeg scorer, men at vi endelig ser ut som et lag. Ikke at jeg ikke har scoret på et par kamper. Det er fint å se at vi er tilbake til der vi var i starten av sesongen, forteller spissen.
Stabæk-trener Toni Ordinas var veldig fornøyd med måten spillerne slo tilbake på etter en skuffende formutvikling i det siste.
– Jeg synes spillerne har vist moral en fantastisk moral den siste måneden, selv om resultatene har vært harde. Jeg er glade på deres vegne, sier Ordinas.
Se Eliteserien på Eurosport Player. Slik sikrer du deg tilgang.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame