Populære sporter
All sport
Vis alt

Marerittåpning gjorde at Brann banket Strømsgodset: – Katastrofalt

Eirik Fure

Oppdatert 06/04/2017 klokken 22:47 GMT+2

Strømsgodset klarte ikke å unngå en ny marerittåpning. Det kostet dyrt.

Brann-Godset

Foto: Scanpix

Brann - Strømsgodset 3-0
I seriepremieren fikk Strømsgodset en marerittåpning mot Haugesund. Det tok riktignok ikke under 20 sekunder før Brann scoret, men Lars Arne Nilsens gutter styrte det meste i åpningsminuttene. Etter å ha brent flere solide muligheter, satt den omsider da Fredrik Haugen slo et godt frispark. Ballen landet på hodet til Sivert Heltne Nilsen som stanget ballen tilbake i feltet. Fra bakerste stolpe kunne Kristoffer Barmen sende Brann i en fortjent ledelse.
– Det var igjen en fæl start med tidlig baklengsmål på dødball. Vi visste at de var gode på dødball, så vi er skuffet over at vi slipper inn to mål på det. Totalt sett er Brann best i kampen og vinner fullt fortjent, sier Godset-trener Tor Ole Skullerud til Eurosport.
Her tar Brann en tidlig ledelse (saken fortsetter under videoen):
picture

Brann tar ledelsen mot Godset

– Vi må berømme trykket til Brann inne i boksen. Det er nesten den samme katastrofale starten som Strømsgodset fikk i første seriekamp. Her har vi knapt rukket å komme til det 9. minutt før de får et baklengs, kommenterte Eurosports ekspert Thomas Myhre.
Fikk scoringen betydning for deg på Fantasy Eliteserien? Sjekk her!
Skulleruds lag var aldri i nærheten av å svare i den første omgangen.
– Strømsgodset har skapt null og niks, konkluderte kommentator Kenneth Fredheim halvveis.
Etter pause var Drammens-klubben i større grad med på det som skjedde i Bergen. Noen gode minutter hjalp likevel svært lite for Strømsgodset. Et knallhardt innlegg fra Jakob Orlov gjorde at Lars-Christopher Vilsvik rotet ballen inn i eget nett.
– Det er utrolig vanskelig å forsvare seg mot, sa Fredheim.
Men Orlov kan mer enn å sende avgårde gode innlegg. Svensken ble benket fra start, men viste seg fra sin beste side i minuttene han fikk på Brann stadion. Med under et kvarter igjen headet 31-åringen inn 3-0. Da var det aldri noen tvil. Brann tok sesongens første seier foran eget publikum.
Se høydepunktene her (saken fortsetter under videoen):
picture

Høydepunkter: Brann - Strømsgodset

PS. Neste kamp i Eliteserien er på lørdag. Da tar Rosenborg imot Molde. Kampen ser du på Eurosport Norge eller Eurosport Player fra 18.00.
Slik startet lagene:
Brann: Leciejewski - Gilli, Acosta, Wormgoor (K), Kristiansen - Barmen, Nilsen, Haugen - Vega, Børven, Rólantsson
Strømsgodset: Janukiewicz - Vilsvik, Madsen, Glesnes (K), Parr - Tokstad, Hauger, Santos, Ringstad - Pedersen, Tagbajumi
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame