Populære sporter
All sport
Vis alt

Brann-sjefen advarer egne spillere: – Dette kan vi ikke gjøre

Jonas Moen Rye

Oppdatert 16/11/2017 klokken 14:34 GMT+1

Brann-trener Lars Arne Nilsen advarer egne spillere mot en spesiell Strømsgodset-spiller.

Branns trener Lars Arne Nilsen går i garderoben etter eliteseriekampen i fotball mellom Stabæk og Brann på Nadderud stadion.

Foto: Scanpix

Søndag gjester Brann Drammen og høytflyvende Strømsgodset på Marienlyst.
Kampen kan i stor grad avgjøre hvem som spiller europacup neste sesong, og hvem som må konsentrere seg om hjemlig serie.
Foran oppgjøret har Brann-trener Lars Arne Nilsen en viktig oppfordring til egne spillere – unngå frispark rundt egen 16-meter.
– Da smeller det, sier Nilsen til Bergens Tidende, med henvisning til en spesiell Strømsgodset-spiller.
– Eirik Ulland Andersen har en ekstrem fot. Vi har ikke vært gode nok på å unngå frispark fra den posisjonen i år. Mot Strømsgodset kan vi ikke det. Så enkelt er det, sier han.
Ulland Andersen ble hentet av nettopp Nilsen til Hødd i 2014 fra Vard Haugesund. To år senere gikk turen videre til Drammen og Godset.
Denne sesongen har 25-åringen markert seg med en av Eliteseriens skarpeste høyreføtter. 22 kamper fra start har resultert i ti scoringer og fem målgivende pasninger. Fire av scoringene har kommet på frispark.
– Jeg skal ikke ha noen ære for å ha oppdaget ham, det var mange som visste om ham. Han gjorde det godt for meg den sesongen, siden har han bare fortsatt utviklingen både i Hødd og i Godset. Han har kanskje den farligste foten i Eliteserien. Det er vel kanskje nettopp det som har gjort at han nærmer seg landslagsdiskusjonen, også, sier Nilsen.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame