Populære sporter
All sport
Vis alt

Brann-profil ferdig i klubben

Espen Blaker

Oppdatert 24/11/2017 klokken 16:57 GMT+1

Jakob Orlov forlater Bergens-klubben etter sesongen.

orlov

Foto: Eurosport

Jakob Orlov er ferdig i Brann etter sesongen.
Det bekrefter klubben selv på sine hjemmesider fredag ettermiddag.
Svensken er på utgående kontrakt, og blir ikke med videre.
– Det har vært en berg-og-dalbane, men jeg har trivdes godt hele tiden. Det var naturligvis godt å få være med på sølvfeiringen i fjor, sier han.
Orlov står med 99 kamper for bergenserne før sesongens siste kamp mot Tromsø.
– Om jeg ender på 99 eller 100 kamper betyr ikke så mye, men jeg ønsker naturligvis å avslutte sesongen og tiden min i Brann med en god kamp og seier.
Orlov kom til Brann fra svenske Gefle i januar 2014. Han ble klubbens toppscorer i sin første sesong, som endte med nedrykk til OBOS-ligaen. Der ble han lånt ut til svenske Hammarby i andre halvdel av sesongen.
Etter returen til Eliteserien spilte Orlov seg til fast plass under Lars Arne Nilsen, i en sesong som endte med at Bergens-klubben tok sølv.
– Vi hadde aldri tatt sølv i fjor uten Jakob. Han har vært enormt viktig for oss, både på banen og i garderoben. Han har nok betydd mer for laget enn folk flest er klar over, sier Nilsen om 31-åringen.
Orlov er foreløpig usikker på hvor han ender opp neste sesong. Han sier til Brann.no at han fortsatt har mye å gi på fotballbanen, og ser for seg å spille i flere år til.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame