Populære sporter
All sport
Vis alt

Bendtners agent hyller Rosenborg

Stian Thelen

Oppdatert 19/09/2017 klokken 15:35 GMT+2

Nicklas Bendtner nyter tilværelsen både på og utenfor banen i Trondheim. Nå får RBK ros for måten de har fått spissen i form igjen.

eliteseriekampen i fotball mellom Rosenborg og Vålerenga på Lerkendal Stadion

Foto: Eurosport

Livet smiler for Nicklas Bendtner om dagen. Den danske spissen er i storform og banker inn mål etter mål i Rosenborg-drakten.
29-åringens agent roser nå Rosenborg for å ha fulgt planen de la sammen før sesongen.
Saken fortsetter under videoen:
picture

Se Bendtners målshow mot Vålerenga

RBK har betydd mye for Bendtner

Bendtner kom til Trondheim etter et trøblete år med skader og lite spilletid i Wolfsburg og Nottingham Forest.
– Rosenborg-overgangen har betydd mye for Nicklas, det kan man se nå. Klubben har fulgt opp det de sa da han signerte i mars. Nicklas startet litt på nytt igjen, og denne tiden har vært ekstremt viktig for ham. Det går bare bedre og bedre, forteller Ivan Benes til Adresseavisen.
Det er ingen tvil om at overgangen har hatt en enorm positiv effekt på dansken. I Rosenborg har han fått bygget seg opp igjen og har funnet formen i ro og mak.
– Da han kom til Nottingham i fjor høst hadde han ikke spilt en kamp på seks måneder, og ble kastet rett inn i mange kamper på kort tid. Det var også mye fram og tilbake om hvordan han ble brukt etter å ha blitt skadet i oktober. I Rosenborg har det vært en god dialog mellom Nicklas og klubblederne hele veien. RBK har trodd på planen som ble lagt, og kjørt på videre. Også i den første tiden, da Nicklas presterte mer ujevnt. Dette har fungert veldig bra, fortsetter Benes.
Saken fortsetter under videoen:

Bendtner på fisketur i Trondheim

I Rosenborg er de også veldig fornøyd med hvordan Nicklas Bendtner har bygget seg opp. Nøkkelen har vært i at spissen har vært skadefri.
– Nicklas var veldig ivrig etter å komme tilbake i form, og har ønsket å spille så mye som mulig. I perioder har vi nesten måttet bremse han. I vår var det også en del hoi og hei i Fotball-Norge, hvor man mente at Nicklas ikke presterte. Men vi som har sett ham på trening hver dag vet jo hva som bor i ham. Det har tatt tid for flere spillere som har kommet til RBK å slå til ordentlig, blant annet på grunn av det tar tid å bygge relasjoner på banen. Men vi har holdt oss til planen, forteller Kåre Ingebrigtsen til Adressavisen.
Spissen trives nå utrolig godt i klubben. Ifølge Adressavisen trives spilleren godt utenfor banen, gjerne i fjellet eller på fisketur.
– Han har det bra i Trondheim, og han har fått kompiser i laget som handler om mer enn at de bare spiller fotball for samme klubb, sier Benes.
picture

Bendtner og Adegbenro senket Godset

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame