Populære sporter
All sport
Vis alt

Bakenga tapte mot gamle lagkamerater: – Tore må slutte å filme

Marte Nyløkken Helseth

Oppdatert 14/10/2017 klokken 18:11 GMT+2

Tromsø tok ett skritt nærmere nedrykk etter å ha tapt 3-0 hjemme mot Rosenborg.

Tromsøs Mushaga Bakenga i duell med Rosenborgs Tore Reginiussen i kampen TIL-Rosenborg på Alfheim stadion

Foto: Scanpix

– Det er mye dømming imot oss nå, dommeren må opp og Tore må slutte å filme, sa Mushaga Bakenga med et glimt i øyet etter at første omgang i kampen mellom Tromsø og Rosenborg.
Den tidligere Rosenborg-spilleren fikk se Samuel Adegbenro sette inn 1-0 etter bare fem minutter. Så forsøkte hjemmelaget å svare, og rullet opp ute på venstresiden etter 22 minutter. Gjermund Åsen banket ballen over RBK-keeper André Hansen. Ballen gikk i tverrliggeren, i lengste stolpe, så tilbake langs linjen.
picture

Adegbenro sørget for perfekt RBK-start i Tromsø

Tøff nedrykksstrid

I andre omgang ble vondt til verre for Bakenga og Tromsø. Nicklas Bendter headet ballen i mål etter et nydelig innlegg fra Adegbendro etter 51 minutter.
Bare fem minutter senere kom Pål André Helland alene med Tromsø-keeper Kongshavn og gjorde alt rett. Rosenborg vant dermed 3-0 over Tromsø som men en kam mer spilt ligger under nedrykksstreken. Det er to poeng opp til Sogndal som er på trygg grunn og tre poeng opp til Lillestrøm som ligger på 12.-plass.
picture

Lord Bendtner jakter toppscorertittelen med ny scoring

– Jeg tror ikke dette var kampen som vil avgjøre om vi rukker opp eller går ned. De neste fem kampene blir minst like viktig som denne, jeg er veldig fornøyd med hvordan spillerene kjemper i denne kampen. Vi er selvfølgelig skuffet fordi vi mente vi hadde muligeheten til å ta med oss poeng før kampen, men vi lærer av dette og vi vil fortsette å kjempe, sa Tronsø-trener Simo Valakari etter kampen.
Tromsø har fremdeles muligheten til å sikre plassen i Eliteserien med noen svært viktige kamper i de fem siste serierundene. Blant annet møter de tabbeljumbo Viking i slutten av måneden og Sogndal som også er med i neddrykksstriden.
picture

Helland kom tilbake med scoring

Ingebrigtsen: – Vi må heve seg til torsdag

Torsdag møter trønderne russiske Zenit i Europaligaen, det tror RBK-trener Kåre Ingebrigtsen blir langt tøffere.
– Jeg tror vi må heve oss til torsdag. Vi slipper til for ye og er upresise i spillert. Vi gir bort ballen i ugunstige posisjoner og nærmest serverer dem sjanser, sier Ingebrigtsen til Eurosport.no.
Rosenborg-treneren var ikke fornøyd med måten laget hans presterte i forsvar og er klar på at den delen av spille på bli bedre.
– Vi gir bort for mye, Zenit de ville fort scoret på sjanser som det, sier han.
picture

Slik var kampen: Rosenborg straffet Tromsø etter gigantsjanse

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame