Populære sporter
All sport
Vis alt

Avslo bud fra nederlandsk klubb – krever millionbeløp

Eirik Fure

Publisert 22/06/2017 klokken 15:16 GMT+2

Aron Sigurdarson er ønsket i Nederland.

Aron Sigurdarson

Foto: Scanpix

Tromsø har avslått et bud fra nederlandske FC Twente på Aron Sigurdarson, det skriver iTromsø. Årsaken skal være at partene ikke var enige om summen fordi TIL krever et beløp i millionklassen.
Eurosports eksperter trakk frem islendingen som en av de unge spillerne som kunne ta et steg opp denne sesongen. Så langt har det kun blitt to scoringer for 23-åringen på et Tromsø-lag som har slitt i Eliteserien (se tabellen her).
Klubbens sportssjef, Svein-Morten Johansen, bekreftet tirsdag interessen overfor avisen.
– Jeg hadde et møte med Twente etter kampen i tillegg til de islandske agentene til Aron. De signaliserte en interesse for Aron og vi tok med oss det, men det har ikke skjedd noe i forhold til det. Aron er her og det er bildet, sa han da.
Avisen mener å vite at det vil komme et bud om ikke lang tid, og spillerens agent er klar på at det kan være riktig å flytte på seg.
– Jeg mener det hadde vært flott for Aron å spille i den nederlandske serien med tanke på sin videre karriere på det islandske landslaget. Han er klar til å ta det neste steget i en bedre liga, og den sterke interessen fra Twente beviser igjen hvor riktig valg det var av Aron å komme til Tromsø, så får vi se om det blir en overgang nå eller senere, sier Magnus Magnusson til iTromsø.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame