Dortmund-krisen bare fortsetter

Publisert 09/12/2017 klokken 17:40 GMT+1

Borussia Dortmund er inne i en ordentlig blindgate. Lørdagens 1-2-tap hjemme mot Werder Bremen var den åttende strake kampen uten seier i Bundesliga.

Peter Bosz

Storklubbens forrige seier i serien kom 30. september da det ble 2-1 mot Augsburg. Siden den gang har Dortmund kun tatt begredelige tre av 24 mulige poeng.
Lørdag kom laget under da Maximilian Eggestein satte inn 1-0 for Werder Bremen. Pierre-Emerick Aubameyang utlignet til 1-1 etter 58 minutter, men Theodor Gebre Selassie sikret gjestene seieren med sin 2-1-scoring sju minutter senere.
Dortmund, som hadde sin beste sesongstart noensinne med seks seirer på de sju første seriekampene, har sunket som en stein på tabellen. Lørdagens tap gjør at laget ligger på sjuendeplass med 22 poeng.
Peter Bosz sitter nå svært utrygt som Dortmund-trener. Nederlenderen tok over etter Thomas Tuchel i sommer.
Werder Bremen ligger på 16.-plass med sine 14 poeng.
I Frankfurt tok serieleder Bayern München en ny seier da laget slo Eintracht Frankfurt 1-0 borte. Arturo Vidal ble matchvinner med sin scoring etter 20 minutter.
Bayern topper med 35 poeng, åtte foran Leipzig som spilte 2-2 mot Mainz lørdag.
Eintracht Frankfurt ligger på niendeplass med 22 poeng.