Zahid nær sensasjon i Champions League

Publisert 17/10/2017 klokken 22:49 GMT+2

Ghayas Zahid og hans APOEL scoret først, men måtte se Dortmund snyte dem for festkveld bare minutter senere.

Zahid

Ghayas Zahid og hans kypriotiske klubb APOEL holdt Borussia Dortmunds stjernegalleri til 1–1 hjemme på Neo GSP Stadium tirsdag kveld.
Nordmannen spilte hele kampen for et hjemmelag som tok ledelsen ved Mickael Pote drøye ti minutter etter hvilen. Ledelsen holdt imidlertid ikke lengre enn fem minutter før Sokratis Papastathopoulos sendte tyskerne a jour.
1–1 sørget imidlertid for at Zahid og lagkameratene tok sitt første poeng i sin gruppe, som i tillegg til den tyske serielederen inneholder Real Madrid og Tottenham, som også spilte 1–1 i Madrid.
Harry Kane tvang fram et selvmål av Raphaël Varane som ga London-laget ledelsen i første omgang, og gjestene virket som det beste laget inntil Serge Aurier noe klønete felte Toni Kroos og ga Ronaldo sjansen fra 11-meteren.
Ronaldo scoret sitt femte mål på fire kamper mot Tottenham, og det 10. på 13 kamper mot engelske klubber.