Populære sporter
All sport
Vis alt

Rodgers utelukker ikke telefon til Deila

Stian Thelen

Publisert 20/07/2017 klokken 09:08 GMT+2

Brendan Rodgers har allerede sett noen av Rosenborgs kamper for duellen i Champions League-kvalifiseringen.

Brendan Rodgers

Foto: Scanpix

– Jeg har sett noen av Rosenborgs kamper allerede, sier Celtic-trener Brendan Rodgers til den skotske avisen The Herald.
Onsdag ble det klart at Celtic ble Rosenborgs motstander i den 3. kvalifiseringsrunden til Champions League. De skotske mesterne tok seg videre etter at Linfield fra Nord-Irland ble slått 6-0 over to kamper.

– Ronny er en god mann og gjorde det godt her

Det blir en tøff kam for Rosenborg, som måtte ha ekstraomganger for å slå ut irske Dundalk. Rodgers vet hva klubben har i vente på Celtic Park neste onsdag, men kan likevel ringe hans forgjenger, nåværende Vålerenga-trener Ronny Deila for råd.
– Ronny er en god mann og gjorde det godt her. Vi har informasjonen vi hvis vi trenger det og jeg vet den er der. Vi vil ha plenty av detaljer, sier Rodgers.
– De spillere 4-3-3 og er midt i sesongen. De er i god form og strukturen er satt i laget, fortsetter han.

– Det beste Celtic-laget på en stund

Celtic-treneren ønsker å spille sitt eget spill mot det han tror blir et gjerrig RBK-lag.
– Rosenborg vil komme og vil ikke slippe inn for mange. Vi skal spille slik vi spiller og angripe kampen for å se om vi kan han en ledelse inn i returoppgjøret. Norske lag er disiplinerte og organiserte, men vi vet at uansett hvem vi møter blir det ikke lett. Men hvis vi ønsker å komme der vi ønsker må vi komme oss gjennom disse kampene, sier Rodgers.
Linfield-trener David Healy tror det blir for tøft for Rosenborg. Rodgers har virkelig fått det til i Celtic og forrige sesong tapte ikke laget en eneste kamp i ligaen. Selv måtte han se sitt eget lag slippe inn seks mål over to kamper.
– Celtic møter Rosenborg i neste runde og de bør ta seg videre helt inn i gruppespillet. Dette er den beste troppen Celtic har hatt på en stund. Jeg tror de kan gjøre det bra i Champions League, sa Healy.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Relaterte kamper
Reklame
Reklame